GRAŠO PEVAO DARKU LAZIĆU PESMU ZA PRVI PLES, A EVO KOLIKO TO KOŠTA! Za 10 minuta nastupa na svadbi uzima vrtoglavu cifru!
Foto: Boško Karanović

zadovoljno trlja ruke

GRAŠO PEVAO DARKU LAZIĆU PESMU ZA PRVI PLES, A EVO KOLIKO TO KOŠTA! Za 10 minuta nastupa na svadbi uzima vrtoglavu cifru!

Stars -

Pre nekoliko dana, poznati pevač Petar Grašo bio je specijalni gost na svadbi pevača Darka Lazića te mu je za prvi ples otpevao pesmu "Jel ti reka ko".

Petar Grašo
foto: Nemanja Nikolić

Nije neuobičajeno da se Petrove pesme biraju za prvi ples na svadbama, ali sada postaje sve popularnija praksa da parovi žele da taj poseban trenutak učine još romantičnijim tako što će Graša angažovati da izvodi pesmu uživo. Obično, Grašo ostane na svadbi oko 10 minuta, što je otprilike koliko traje prvi ples. S obzirom na to da je Petar Grašo jedna od vodećih regionalnih zvezda, mnoge je zanimalo koliko košta ovakvo zadovoljstvo.

Darko Lazić, svadba
foto: Petar Aleksić, Printscreen

Izvor iz muzičke industrije za "Slobodnu Dalmaciju" navodi kako pevač ne nastupa previše na privatnim slavljima, a voli doći na venčanja te mladencima otpevati jednu do dve pesme po dogovoru. Taj angažman košta od 2.000 evra, pa naviše.

- Grašo vam za tih desetak minuta koliko će pevati ne dolazi za ispod 2.000 evra - tvrdi izvor.

Kurir/ Informer

Bonus video:

02:09

OVE RITUALE IZVODI PETAR GRAŠO U SPECIJALNIM PRILIKAMA: Postoje stvari koje me čine opuštenijim!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track