ŽENA OD SULTANA PROSLAVILA TIJANU EM, ALI NIJE BILA NJOJ NAMENJENA! Ova pevačica otpevala demo, pa odbila da je snimi! Evo zašto
Foto: Printscreen/Instagram

posrećilo joj se

ŽENA OD SULTANA PROSLAVILA TIJANU EM, ALI NIJE BILA NJOJ NAMENJENA! Ova pevačica otpevala demo, pa odbila da je snimi! Evo zašto

Stars -

Mladu pevačicu Tijanu Milentijević u sam vrh estradne scene lansirala je pesma „Žena od sultana“ koja je postala ogroman hit.

Tijana Milentijević
foto: Printscreen/Instagram

Nakon ove pesme, Tijanin život se promenio iz korena, a mnogi tvrde da je postala jedna od najtraženijih pevačica mlađe generacije.

Ova pesma nije bila namenjena njoj, već Slađi Alegro, koja je otpevala demo snimak, ali je na kraju ipak nije snimila.

Ona ga je sa zadovoljstvom prepustila malađoj koleginici, smatrajući da je više za nju i bila je u pravu pokazali su rezultati.

Đani, svadba, Đanijev sin, svadba Đanijevog sina, Slađa Alegro
foto: Nemanja Nikolić

Tijana je inače svoju karijeru započela još kao kao devojčica u „Zvezdama Granda“, ostavrivši zavidan uspeh, a iako je ponosna na svoje učešće u najgledanijem muzičkom takmičenju, priznaje da je za nju to bio veliki izazov.

- Bila sam jako mlada, to je za mene bilo malo i teško i malo traumatično, imala sam veliku tremu. Bio je veliki izazov, ali sam u tome uspela – rekla je ona.

Kurir/ Grand

Bonus video:

01:15

ŽENA OD SULTANA PROGOVORILA O NASILJU: Ne znam razlog, ali bilo je strašno, šaka je bila otvorena (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja