SLAVLJE U DOMU ĆERKE MIRE ŠKORIĆ! Muž lepe doktorke ima neobično ime, a evo čime se bavi pevačicin ZET! Vode LUKSUZAN život!
Foto: Printscreen

SLAVLJE U DOMU ĆERKE MIRE ŠKORIĆ! Muž lepe doktorke ima neobično ime, a evo čime se bavi pevačicin ZET! Vode LUKSUZAN život!

Stars -

Ćerka pevačice Mire Škorić Milica Jeremić izgovorila je sudbonosno "da" izabraniku Sebastijanu 4. septembra prošle godine.

Ruku podruku s ocem, doktorom Vasom Jeremićem Milica stala je tada pred matičara u kasnim popodnevnim satima. Bila je to retka prilika da je javnost vidi, budući da je godinama vešto izbegavala svetlosti reflektora.

Prvi ples mladenci su odigrali uz pesmu “Ostani kraj mene”, a zatim je usledilo veliko slavlje na kojem su viđene brojne poznate zvanice: Snežana Đurišić, Ilda Šaulić, Zorica Brunclik...

1 / 7 Foto: Ana Paunković

Doktorka Milica srce je poklonila arhitekti Sebastijanu Kaplareviću. Osim činjenice da je zaposlen u jednoj beogradskoj kompaniji koja se bavi gradnjom luksuznih stambenih kompleksa, o zetu Mire Škorić nema drugih podataka.

Nedugo posle venčanja, Milica i Sebastijan proveli su medeni mesec u Parizu. Duge ljubavne šetnje Vandomom, najelegantnijim trgom na planeti, gde su smešteni centri skoro svih francuskih modnih kuća i šik hoteli poput Rica, tek su bile neke od njihovih aktivnosti.

Milica i Sebastijan juče su proslavili prvu godišnjicu braka.

kurir.rs/hello

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track