SRCEPARAJUĆE OGLAŠAVANJE SINANOVE UDOVICE! Sabina ogolila dušu: Svih ovih godina sam bila ZATVORENIK, htela sam da UMREM..
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

šok

SRCEPARAJUĆE OGLAŠAVANJE SINANOVE UDOVICE! Sabina ogolila dušu: Svih ovih godina sam bila ZATVORENIK, htela sam da UMREM..

Stars -

Sabina Sakić, udovica legendarnog Sinana Sakića, dugo je nakon njegove smrti prolazila kroz pakao.

Ona nikada nije krila s kakvom tugom i bolom se susrela, a sada je po prvi put rešila da upotpunosti ogoli dušu i prizna da se u prethodnom periodu susretala sa velikim problem, zbog kojeg je čak, poželela sebi najgore.

Sabina Sakić
foto: Printscreen/Premijera

Ipak, za obožavaoce Sinovog lika i dela je imala i jednu pozitivnu vest - otvaranje ateljea, u kom će se nalaziti pevačev muzej.

Sinan Sakić
foto: Dragana Udovičić

- Dragi prijatelji, pošto žurim na jedan sastanak, uzeću malo vremena da vas pozovem na otvaranje mog ateljea, u kom se nalazi Sinanov muzej. To će se desiti na Sinanov rođendan, tako sam odlučila... Znam da ste se mnogi pitali, zašto se ne pojavljujem. I sad mi ovo teško pada, nekako bih sad plakala. Svih ovih godina sam bila zatvorenik, živela sam u samoći. 13 jula desilo mi se nešto u životu gde sam mogla da biram da li ću da nastavim da živim i da ispunim moje i Sinanove želje ili da legnem i umrem. Moram biti iskrena sa vama. Izvinjavam vam se zbog ovoga što vam govorim. Mnogi su bili zabrinuti za moje zdravlje. Imaćete priliku da me gledate u drugačijom sveltu, zamoliću vas sve da se molite za mene. Očekujem vas 13 oktobra. Hvala vam puno na pažnji - rekla je Sabina na društvenim mrežama.

Kurir.rs

Bonus video:

02:07

PEVAO SAM I PRED OPERACIONI STO, ŠTA ĆU, MORAO SAM Legendarni Muharem Serbezovski otkrio šta mu je Sinan Sakić rekao PRED SMRT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track