CVETA LJUBAV BIVŠIH ZADRUGARA! Paula i Filip nakon VERIDBE doneli ključnu odluku - spremni na NOVI KORAK! (FOTO)
Foto: Printcsreen

verili su se pre nekoliko meseci

CVETA LJUBAV BIVŠIH ZADRUGARA! Paula i Filip nakon VERIDBE doneli ključnu odluku - spremni na NOVI KORAK! (FOTO)

Stars -

Bivša zadrugarski par Paula Hublin i Filip Đukić, verili su se pre nekoliko meseci i spremaju se za zajednički život.

Paula se krajem prošle godine zvanično preselila u Beograd, a njih dvoje sada traže stan u kom će graditi svoju budućnost.

Paula Hublin, Filip Đukić
foto: Printskrin/Instagram

Naime, Paula se obratila stanodavcima u Beogradu putem objave na društvenoj mreži Fejsbuk, te pojasnila kakav stan bi bio idealan za Filipa i nju.

Filip Đukić, Paula Hublin
foto: Printscreen/Instagram

- Moj verenik i ja tražimo stan na duži vremenski period. S nama dolazi i mali pas, koji je jako dobar i naviknut je na život u stanu, pri tom je pasmina, koja genetski nema dlaku, što znači da neće ostaviti nikakve tragove postojanja. Lokacija koja nam odgovara je Novi Beograd ili Dorćol, ako ima osigurano parking mesto. Najviše bi nam odgovarao neki veći i prostran stan sa, naravno, odvojenom spavaćom sobom, a još veći plus bi bio kada bi stan posedovao i balkončić. Pošto krećemo da graimo zajednički život, voleli bismo isti da započnemo u lepom domu, koji ćemo, naravno, ceniti i negovati, a kako smo oboje moderni, takav stav i tražimo. Cena koja bi nam odgovarala je do 600 evra - napisala je Paula na društvenoj mreži Fejsbuk.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:13

FILIP SE OPORAVLJA OD OPERACIJE, ALI OSTAO PRAZNIH DŽEPOVA?! Đukić izgleda bolje nego ikad, fotkom je nasmejao pratioce! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja