NEPOZNATI DETALJI O LJUBAVI ŽELJKA I PRVE SUPRUGE VESNE! Išli u isto odeljenje, a profesor fizike ih uhvatio: "Ona se zacrvenela"
Foto: Damir Dervišagić, Instagram

prvi put se oženio veoma mlad

NEPOZNATI DETALJI O LJUBAVI ŽELJKA I PRVE SUPRUGE VESNE! Išli u isto odeljenje, a profesor fizike ih uhvatio: "Ona se zacrvenela"

Stars -

Željko Joksimović prvi put se oženio veoma mlad, sa 23 godine. Vesna Avramović bila je njegova ljubav iz gimnazijskih dana, a sa njom je kasnije dobio ćerku Minu.

Malo poznate detalje iz rane mladosti Željka Joksimovića svojevremeno je otkrio čovek koji ga odlično poznaje, prvi komšija, koji mu je sticajem okolnosti u školi predavao fiziku.

Vesna Joksimović
foto: Instagram

‒ Željko i njegova bivša supruga Vesna bili su moji đaci. Išli su u isto odeljenje, ali tada niko nije mogao ni da pomisli da će se jednog dana venčati ‒ pričao je profesor Srećković.

‒ Jednog dana video sam Vesnu da dolazi kod Željka i da se drže za ruke. Bilo mi je drago jer sam znao da su oboje dobra deca. Dobacim: „O, dobar dan, komšinice“, a ona se zacrvenela.

Željko Joksimović
foto: Tamara Trajković, Printscreen

- Posle čujem da pričaju po kraju kako se zabavljaju. Nešto kasnije ona se gotovo preselila kod Joksimovića. Ubrzo su se i venčali.

Inače, Željko Joksimović nakon razvoda od Vesne sreću je našao pored supruge Jovane Joksimović, sa kojom ima troje dece.

Kurir.rs/Hello

Bonus video:

00:57

JEDNA OD NAJBLIŽIH SARADNICA OTKRILA KAKAV JE ZAISTA ŽELJKO JOKSIMOVIĆ Sara je napisala najlepše tekstove POPULARNIH PESAMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track