DA LI JE MOGUĆE DA JE OVAJ PODATAK TAČAN? Džabe trljate oči, JESTE, evo koliko Sanja Marinković zapravo IMA GODINA
Sanja Marinković, Foto: Printscreen YT

sada je jasno

DA LI JE MOGUĆE DA JE OVAJ PODATAK TAČAN? Džabe trljate oči, JESTE, evo koliko Sanja Marinković zapravo IMA GODINA

Stars -

Sanja Marinković je poznata voditeljka TV „Pink“, na kojoj godinama uređuje i vodi poznatu zabavnu emisiju „Magazin IN“, u kojoj su joj gosti brojne domaće estradne ličnosti, sa kojima razgovara o trenutno popularnim temama i svakodnevnim životnim situacijama.

Nakon završetka osnovne škole i XII Beogradske gimnazije, diplomirala menadžment na Višoj poslovnoj školi, te i završila menadžment u finansijama na jednom poznatom privatnom fakultetu.

Sanja Marinković
foto: Printscreen YT

Sanja ima sestru Tamaru i brata Bojana, i za njih kaže da su joj uz roditelje oni uvek bili najveća podrška i oslonac u svim životnim okolnostima.

Poznata voditeljka koja je vrlo šarmantna i elokventna, i veliki je profesionalac u svom poslu, ima i tu prednost što govori francuski i engleski jezik, te je stekla brojna prijateljstva i poznanstva na putovanjima širom sveta.

Iako je Sanja kako je napomenuto, završila studije menadžmenta, ona je ipak shvatila da je njena velika želja da se oproba u javnom poslu, te je najpre na TV „Politika“, a kasnije i na RTS-u, počela da se bavi voditeljskim poslom.

Međutim, pravi poslovni potez, lepa brineta je napravila tek kada je prešla na TV „Pink“, gde već više od 17 godina uređuje i vodi emisiju zabavnog karaktera, „Magazin IN“.

Sanja Marinković
foto: Printscreen YT

Iako izgledom zrači i dan danas, malo je poznato koliko pomenuta voditeljka ima godina. Naime, Marinkovićeva je rođena 2. mart 1974. godine te samim tim ima punih 49 godina.

Kurir.rs / Espreso

Bonus video:

10:25

STARS-EP127

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track