TRUDNA HRVATSKA PEVAČICA PROLAZI KROZ NAJTEŽE DANE U ŽIVOTU: Stvari više nisu iste, niti će biti... Moj život nije isti!
Foto: Printscreen

U bolnici

TRUDNA HRVATSKA PEVAČICA PROLAZI KROZ NAJTEŽE DANE U ŽIVOTU: Stvari više nisu iste, niti će biti... Moj život nije isti!

Stars -

Lana Jurčević na društvenim je mrežama podijelila poruke koje je dobila otkako je objavila da je u bolnici na čuvanju trudnoće. Pevačica je potom otkrila zašto je odlučila da svoju borbu podeli javno.

"Kad mi neko kaže: Zašto si objavila ove sve stvari, kad ne znaš ishod? Ja ga negdje u sebi osjećam, intuicija mi to govori, a na kraju, biće kako bude... Stiglo mi je hiljadu poruka od žena, ali i isto toliko vaših komentara ispod objava i hvala svima na deljenju svoje najveće intime, ali i podrške... Mislim da nam svima koji smo u sličnoj situaciji, to jako puno znači. Hvala vam", započela je svoju objavu.

"Sedila' sam danima po nekoliko sati u inboku, svima koji su napisali svoje iskustvo ili priču, odgovorala sam im. To je najmanje što mogu sada da uradim. S obzirom na hrpu novog vremena koje sam dobila, možda ih više stavim na blog... i počnem da pišem neke stvari koje možda nisu za sve ovde, pa ni za instagram. Činjenica je da stvari više nisu iste, niti će biti.. Ja nisam ista, moj život nije isti. Neki novi putevi i raskrsnice se stvaraju. A neka zatvaraju', dodala je.

"Prvih nedelju dana sam samo ćutala dok sam pokušavala shvatiti što se događa, a kako je vreme odmicalo, nekoliko puta kad sam ostala sama u sobi, morala sam pevati da se "očistim".... Postoje te neke pesme koje baš jako volim i koje me rehabilitiraju. Nisam imala pojma da me neko čuje, ali kad sam dobila ovu prvu poruku, shvatim ispočetka koliko mi muzika znači. Nadam se da i vi mame imate nešto što volite i što vas smiruje ili ispunjava, kad zagusti', zaključila je.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track