Kakva EUFORIJA: Milica Pavlović je JEDVA IZAŠLA NA BINU, a onda je morala da PREKINE KONCERT!
Foto: Promo/Nemanja Dedović

Kakva EUFORIJA: Milica Pavlović je JEDVA IZAŠLA NA BINU, a onda je morala da PREKINE KONCERT!

Stars -

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović je pre dva dana pred oko 7.000 ljudi održala spektakularan koncert na trgu u Crvenki, gde je publiku držala u potpunom transu više od dva sata.

1 / 7 Foto: Promo/Nemanja Dedović

Atraktivna Leskovčanka je napravila potpuni haos već odmah prilikom dolaska u Crvenku, pa joj je čak i put na izlasku do bine bio otežan, budući da su je opkolili vatreni fanovi koji su koristili priliku da je dodirnu, uslikaju, a oni najsrećniji su čak uspeli i da naprave fotografiju za uspomenu.

00:30

Kakva EUFORIJA: Milica Pavlović je JEDVA IZAŠLA NA BINU, a onda je morala da PREKINE KONCERT!

Pavlovićeva je na scenu izašla obučena u providni komplet od čipke, koji je u prvi plan istakao njenu zgodnu figuru, a publika je već na prve taktove njene pesme krenula sa ovacijama i aplauzima. U glas su se pevali hitovi poput „Boginja“, „Mogla Sam“, „Sexy Senorita“, „Tango“, „Šećeru“, „Provereno“, „Posesivna Bivša“, „Tačno Tako“, „Hej Ženo“, a poseban haos je nastao kada je Milica zapevala hitove sa poslednjeg albuma „Kučketina“ i „Lav“.

00:21

Kakva EUFORIJA: Milica Pavlović je JEDVA IZAŠLA NA BINU, a onda je morala da PREKINE KONCERT! 1

Milica je kod svojih vernih fanova posebnu emociju izazvala kada je zapevala svoje emotivne balade „Dabogda Propao“ i „Tako Mi I Treba“, kao i pesmu sa poslednjeg albuma „Na Zemlji Bog“.

U jednom momentu je na kratko prekinula koncert, oduševljena kako publika horski peva njene hitove.

- Vidim ja da ste vi ozbiljno spremni za 23. decembar! Pozivam vas sve da dođete u „Štark Arenu“, da svi zajedno u glas ponovimo ove hitove – rekla je Milica pred sam kraj koncerta, što je publika nagradila gromoglasnim aplauzom.

00:42

Kakva EUFORIJA: Milica Pavlović je JEDVA IZAŠLA NA BINU, a onda je morala da PREKINE KONCERT! 2

Radi podsećanja, Milica i njen tim su pre desetak dana u prodaju pustili i karte za sektor 400, dok je trenutno u toku prijava za „Meet & Greet“ koji će biti održan odmah po završetku koncerta u „Štark Areni“, a na koju imaju pravo svi oni koji su kupili karte u kategorijama Vip fan pit i Fan pit. U slučaju da još uvek niste kupili karte za koncert Milice Pavlović, to možete učiniti na sajtu Efinity.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track