"VAŽIM ZA ČOVEKA VISOKOG RIZIKA! "Baja Mali Knindža ilegalno boravo u studentskom domu, a evo šta smatra svojom NAJVEĆOM POBEDOM!
Foto: Kurir televizija

baja zapalio suboticu

"VAŽIM ZA ČOVEKA VISOKOG RIZIKA! "Baja Mali Knindža ilegalno boravo u studentskom domu, a evo šta smatra svojom NAJVEĆOM POBEDOM!

Stars -

Zvezda krajiške pesme Baja Mali Knindža nastupa je na danima zavičaja u Subotici u tom prilikom pred kamerama Kurira govorio šta ga veže za ovaj grad:

- Ja i Subotica se jako dobro poznajemo. Krajem osamdesetih sam gostovao u Pokeru, a i na drugim mestima. Nema gde nisam nastupao. A i u nekim studentskim danima kada su moji drugari studirali boravio sam i u studentskom domu, nekad i ilegalno. Vrlo dobro poznajem i klijentelu sa buvlje pijace.

01:23

VAŽIM ZA ČOVEKA VISOKOG RIZIKA! Baja Mali Knindža ilegalno boravo u studentskom domu, a evo šta smatra svojom NAJVEĆOM POBEDOM!

Počeo je koncert pesmom ptico moja beli labude, a onda su se nizali sve sami hitovi. Koncert je protekao u sjajnoj atmosferi.

- Nedavno sam gostovao u blizini Prokuplja kada je u prvom redu bilo blizu dve hiljade dece. Tada sam rekao to je moja pobeda. Ja sam kao izvođač visokg rizika, a na mojim nastupima se ni čaša ne razbije - rekao je Baja.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:31

Baja Mali Knindža koncert na Tašu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track