"JA SAM NJIHOV FAN" Rasta o filmu i saradnicima, progovorio o novom albumu i otkrio po čemu je POSEBAN u odnosu na sve prethodne!
Foto: Kurir

HIT

"JA SAM NJIHOV FAN" Rasta o filmu i saradnicima, progovorio o novom albumu i otkrio po čemu je POSEBAN u odnosu na sve prethodne!

Stars -

Stefan Đurić Rasta održao je konferenciju povodom svog filma "3211" i progovorio o ideji i realizaciji projekta u koji je uložio mnogo truda.

Stefan Đurić Rasta
foto: Stefan Stojanović Mondo

Projekcija Rastinog filma krenuće od 21. septembra, a njegovi verni fanovi nestrpljivo čekaju taj trenutak.

Rasta
foto: Kurir

Stefan je progovorio o filmu, ali i novom albumu na koji je takođe ponosan, a sada je otkrio i po čemu je poseban u odnosu na sve prethodne.

- Posle deset godina bavljenja muzikom shvatio sam da treba nešto novo da se desi. U atmosferi kakvoj sam bio i gde sam pisao pesme, bila je idealna prilika za ovako nešto. U moru atraktivnih kadrova i montaža ovako nešto nam je trebalo i bili smo svesni da je to filmska vizualizacija. Shvatio sam da nam je bilo potrebno nešto dublje. Ovo je nešto najdublje što sam zaronio u svoje biće i generalno u stvaralaštvo, ovaj album sam radio potpuno strejt što je, hajde da kažem čudo. Mislim da se to i čuje i da smo nepogrešivo uradili dobar posao. Jako sam srećan i oduševljen jer sam prvenstveno fan ovih ljudi sa kojima sam radio i nezmerno zahvalan što mi je život dao šansu da radim sa njima - govorio je Rasta.

Kurir.rs

Bonus video:

01:35:37

SCENIRANJE 28.03.2021. Rasta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track