OVAKO IZGLEDA SUPRUGA PEĐE MIJATOVIĆA! Rodila mu 3 ćerke, bila uz njega u najtežem trenutku: Prihvatila me je sa svim manama!
Foto: ATA images

prava bomba

OVAKO IZGLEDA SUPRUGA PEĐE MIJATOVIĆA! Rodila mu 3 ćerke, bila uz njega u najtežem trenutku: Prihvatila me je sa svim manama!

Stars -

Jedan od gostiju na proslavi punoletstva najmlađe ćerke Ace Pejovića bio je i nekadašnji fudbaler Predrag Mijatović.

Peđa Mijatović
foto: ATA images

On je došao sa suprugom Anetom, koja je mamila sve poglede. U braku su 23 godine, a venčali su se nakon tri meseca održavanja veze na daljinu. Aneta je zbog ljubavi prema sportisti napustila uspešnu manekenku karijeru i preselila se s njim u Španiju. Diplomirala je urbanizam i prostorno planiranje na Univerzitetu u Beogradu i bavi se dizajnom enterijera.

Ona i dalje pleni lepotom i vitkom linijom, a uvek je elegantna. Njih dvoje su u skladnom braku i posvećeni su ćerkama Nađi, Nini i Loli. Mijatović iz braka sa Elenom Karaman ima sina Luku.

Svom mužu je bila oslonac u njegovim najtežim trenucima kada mu je 2009. godine preminuo mlađi sin kojeg je dobio sa Elenom.

Peđa Mijatović
foto: ATA images

Aneta je važila za jednu od najlepših žena sa ovih prostora i govori pet jezika. Ona i Mijatović su se upoznali na Crnogorskom primorju, u Kotoru.

Peđa je u jednom intervju pričao o supruzi.

- Aneta je sve što jedan muškarac može da poželi. Jaka je, hrabra i inteligentna žena, koja na najbolji mogući način ume da me usmeri i pomogne mi da donesem pravu odluku. Volim da kažem kako je ona jedno kompletno, prelepo i predobro stvorenje. Prihvatila me je sa svim manama, a mog bolesnog sina kao da ga je sama rodila - ispričao je jednom prilikom fudbaler.

Kurir

Bonus video:

03:37

MIJATOVIĆ IZNENADIO TOMAŠEVIĆA: Slavni fudbaler isprovocirao kuma da ispriča kako su se napili od rakije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja