ZBOG OVE DIJETE JE SLOBA RADANOVIĆ IZGUBIO 20 KG! Otkrio režim ishrane, jednostvano je, ove namirnice sigurno VEĆ IMATE KOD KUĆE
Sloba Radanović, Foto: Ana Paunković

neverica

ZBOG OVE DIJETE JE SLOBA RADANOVIĆ IZGUBIO 20 KG! Otkrio režim ishrane, jednostvano je, ove namirnice sigurno VEĆ IMATE KOD KUĆE

Stars -

Pevač Sloba Radanović otkrio kako je nabacio, ali i skinuo kilograme nakon učešća u Zadruzi

Sloba Radanović je otkrio da je pre četiri godine, u rijaliti Zadruga, ušao u top formi i da je za relativno kratko vreme nabacio pozamašan broj kilograma viška.

Sloba Radanović
foto: Damir Dervišagić, Instagram

Po napuštanju imanja u Šimanovcima se vratio na staro, a onda krenuo naporno da trenira kako bi skinuo višak.

"Kada sam krenuo sa posebnom ishranom, imao sam 125 kilograma, uspeo sam da smršam i posle izvesnog vremena dođem do 106 kilograma. Nakon toga sam počeo mnogo više da treniram, a i pojačao sam suplementaciju i ishranu", rekao je Sloba i otkrio šta sada vaga pokazuje.

"Sada imam 115 kilograma mišićne mase. Veoma je važno da prelomiš u svojoj glavi da želiš da uradiš dobru stvar za svoje zdravlje, organizam i izgled. Ja sam celog života trenirao, ali sam dopustio sebi da se u pola godine ugojim 20 kilograma i zamastim organizam".

Sloba je otkrio i šta je jeo tokom dijete:

Sloba Radanović
foto: Damir Dervišagić

"Jeo sam belo meso, ponekad oslić, malo kikiriki putera, oraha ili badema, ponekad ela sir i poneku salatu. Ishrana je 70 odsto uspeha".

Kurir.rs / Espreso

Bonus video:

10:25

STARS-EP127

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track