TEA TAIROVIĆ NA METI HEJTERA ZBOG BAKŠIŠA: Pevačica u Americi uzima novac, a ono što je nakon toga uradila sve je ŠOKIRALO (VIDEO)
Foto: Petar Aleksić

"alava je mnogo"

TEA TAIROVIĆ NA METI HEJTERA ZBOG BAKŠIŠA: Pevačica u Americi uzima novac, a ono što je nakon toga uradila sve je ŠOKIRALO (VIDEO)

Stars -

Tea Tairović poznata je po tome da se novac lepi za nju. Pevačica gde god da nastupa oko nje je velika količina novca a ona ga ne odbija.

Pevačica se trenutno nalazi u Americi gde ima turneju, a na društvenim mrežama pojavio se video kako pevačica uzima bakšiš, ljubi novčanice i nastavlja da u ritmu muzike zabavlja publiku.

Tea Tairović
foto: Andreja Damjanović

Međutim, iako ima ogroman broj obožavaoca ovo se članovima mreže "X" nije dopalo pa su je napali da preteruje, i da s obzirom koliko je postala popularna, nije baš primarno da i na nastupima po klubovima uzima bakšiš.

"Molim vas recite mi da ovo nije istina", "Uzela je iz nečije ruke","Alava je mnogo", "Čemu ovo", - bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Tea je nedavno na jednom od koncerta brisala suze novčanicom od 100 evra. To je takođe naišlo na oprečene komentare međutim ona se nje mnogo potresla.

Kurir.rs

Bonus video:

00:14

Tea Tairović peva sa detetom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track