Najnovije vesti

ŽENA SLOBE RADANOVIĆA PIŠE KNJIGU: Jelena će na papir staviti sve svoje životne probleme a najbitnija tema će biti ON!
Foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock

ŽENA SLOBE RADANOVIĆA PIŠE KNJIGU: Jelena će na papir staviti sve svoje životne probleme a najbitnija tema će biti ON!

Stars

Jelena Radanović supruga Slobe Radanovića je pre izvensog vremena podelila sa javnošću i njenim prtiocima na Instagramu, da njen sin iz prvog braka ima autuzam.

Ona od tada neretko odgovara na pitanja drugih ljudi i roditelja na ovu temu i deli svoja iskustva. Sada je rešila da odgovori na sva pitanja koja zanimaju njene pratioce, a tom prilikom otkrila je još jednu stvar, da planira da napiše knjigu.

Jelena Radanović
foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

- Da li si razmišljala o otvaranju nekog udruženja ili centra vezanog za autizam? - glasilo je pitanje.

- Nisam, razmišljala sam o knjizi, odnosno o priručniku o svemu što smo radili... ali u budućnosti - napisala je Jelena.

Radanovićka je nedavno istakla da je njen sin počeo da govori tek sa pet godina, ali ne tečno i razgovetno i da su najveći problem imali tokom njegove druge i treće godine.

Jelena Radanović
foto: Printskrin/Instagram

- Naum je počeo da govori sa pet godina i to uglavnom za svoje potrebe. Govor je štur, ali se smatra verbalnim autizmom. Do druge godine je sve radio, a onda se samo ugasio. Sa tri godine je bio ugašen. Bio je kao telo iz kog je neko isisao dušu. Radio je sve što ne treba da rade zdrava deca, a nije radio apsolutno ništa što bi trebalo da radi zdravo dete. Radili smo sve moguće detokse i protokole, razne alternativne tretmane, transplataciju matičnih ćelija... Uvek više stvari istovremeno. Od svega što smo radili očekivala sam pet posto samo, smatrajući da će ukupan rezultat da bude zadovoljavajući, ali čarobna pilula ne postoji - napisala je Jelena.

Kurir.rs/ Republika

Bonus video:

00:16

Sloba Radanović peva sa majkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track