"FALIO JE MOMENAT EGZOTIKE" Milica Pavlović otkrila ko je glavni krivac za drastičnu promenu njenog izgleda: Jedno jutro...
Foto: Moshi creative / Mina, Nikola Anđić

koja milica vam se više sviđa?

"FALIO JE MOMENAT EGZOTIKE" Milica Pavlović otkrila ko je glavni krivac za drastičnu promenu njenog izgleda: Jedno jutro...

Stars -

Milica Pavlović otkako je napravila prve korake u muzičkom takmičenju "Zvezda Granda", neprestano stoji u samom vrhu estrade. Kada se pojavila pre 11 godina mlada muzička zvezda oduševila je čitav balkan svojom energijom, lepotom, ali i glasom.

Milica je kroz svoj put do samog vrha na estradnom nebu ponosno nosila svoj prirodni izgled, pa su je često nazivali zavodljivom brinetom.

Milica Pavlović
foto: ATA Images

Međutim, pre nešto više od godinu dana Pavlovićeva je odlučila da pred izlazak svog novog albuma napravi veliku promenu pa je iz brinete prešla u plavuše.

Milica je nedavno u jednom intervjuu otkrila i ko je glavni krivac za tu promenu.

Milica Pavlović
foto: Printscreen/Instagram

- Ja moram da kažem da mi je ova plava kosa kako mi je donela promenu vizualno toliko mi je muka zadala privatno. Svašta nešto sam činila ovako plava. Dopada mi se ova boja kosa, i moram da kažem da tu odluku nisam donela ishitreno. U sklopu albuma "Posesivna bivša" zaista je falio jedan momenat egzotike, ali nisam mogla da ga pronađem. Onda sam samo jedno jutro na pomen mog kreativnog direktora da budem plava, rekla okej. - rekla je pevačica u emisiji "Ekskluzivno".

Podsetimo, Milica se uveliko priprema za svoj veliki solistički koncert u Beogradu u Štark Areni koji će se idržati 23.12.2023. godine.

Kurir.rs

Bonus video:

00:25

JK i Milica Pavlović otpevale duet, delirijum u publici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja