"ŠTA KOGA BOLI..." Darko Lazić BESAN zbog veze MAJKE Branke i Gagija! Evo kako je prvo reagovao i šta misli o maminom dečku
Foto: Printscreen/ Facebook, Petar Aleksić, Filip Plavčić

dobio očuha

"ŠTA KOGA BOLI..." Darko Lazić BESAN zbog veze MAJKE Branke i Gagija! Evo kako je prvo reagovao i šta misli o maminom dečku

Stars -

Pevač Darko Lazić prkomentarisao je vezu svoje majke Branke i Dragana Gagija Paunovića.

Poput bombe je odjeknula vest da je majka pevača Darka Lazića, Branka, u vezi sa Draganom Paunovićem, našim čovekom koji živi na relaciji Holandrija - Francuska - Srbija. Branka i Gagi poznaju se godinama, ali su se bolje upoznali preko Fejsbuka.

1 / 8 Foto: Printscreen/ Facebook

- Šta koga boli...?! Ona je odrasla osoba i to je njena stvar i njen život. Glupo mi je da komentarišem vezu svoje majke. Ja sam joj velika podrška i bitno je da je srećna, a Gagi je jako dobar čovek. Odličan momak! - rekao je Darko Lazić za Informer.

Podsetimo, suprug Branke Lazić i folkerov otac, Milan, preminuo je 13. decembra 2020. godine, usled komplikacija izazvanih operacijom smanjenja želuca. Romansa Paunovića i Lazićeve traje već deset meseci, a on Gagi je prisustvovao nedavno održanom venčanju Katarine i Darka.

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:14

Darko Lazić i Katarina Lazić u crkvi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track