ONA JE BUDUĆA SVEKRVA JOVANE LJUBISAVLJEVIĆ! Evo kako izgleda majka Bogdana Srejovića, a svi komentarišu njenu OTMENOST!
Foto: Printscreen/Instagram

ONA JE BUDUĆA SVEKRVA JOVANE LJUBISAVLJEVIĆ! Evo kako izgleda majka Bogdana Srejovića, a svi komentarišu njenu OTMENOST!

Stars -

Jovana Ljubisavljević već duži vremenski period uživa u ljubavnoj vezi sa biznismenom Bogdanom Srejovićem, bivšim dečkom Svetlane Cece Ražnatović.

Bogdan Srejović ima ćerku Iskru, za koju je jako vezan, a dobio ju je u braku sa Zoranom Tasovac, sadašnjom devojkom pevača Saše Kovačevića, a Jovana se sa njom savršeno dobro slaže.

Majka Bogdana Srejovića
foto: Printscreen/Instagram

Bogdan je jednom prilikom pokazao i svoju majku i mnogi su ostavli iznenađeni koliko dobro izgleda Jovanina buduća svekrva, s obzirom na to da Srejović i nekadašnja misica već žive zajedno, a planiraju i venčanje.

"Jedna mi je podarila život, druga mu je dala smisao", napisao je Bogdan u opisu slike na kojoj su njegova ćerka Iskra i majka i time stavio do znanja koliko je vezan za porodicu, a njegovoj majci upućeni su brojni komplimenti za odmerenost, eleganciju i mladolikost koje je očigledno nasledio od nje.

Bogdan Srejović, Jovana Ljubisavljević
foto: Instagram

Podsetimo, Jovana je nedavno progovorila o vezi sa Bogdanom, pa priznala kako bi volela da izgleda njihovo venčanje:

- Ljubomora je potrebna u vezi, ali u granicama normale, srž je komunikacija. Sa Bogdanovom ćerkom imam savršen odnos i jako sam srećna i ponosna i ne bih ništa promenila. Bogdan i ja smo celina, živimo zajedno i 99 posto vremena provodimo zajedno. Jedan dan bih pravila gala svadbu tri dana i tri noći, a drugi dan bih se negde udala da niko ne zna, ali svakako ćete biti obavešteni - rekla je Jovana.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:09

Jovana Ljubisavljević otišla da se pomoli Svetoj Petki na Kalemegdanu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track