Najnovije vesti

O OVOM SKANDALU I DANAS BRUJI REGION! Sonju i Željka stigla sudbina iz SPOTA, jezivi kraj ljubavne priče, ostavila ga zbog KOLEGE!
Foto: Damir Dervišagić

O OVOM SKANDALU I DANAS BRUJI REGION! Sonju i Željka stigla sudbina iz SPOTA, jezivi kraj ljubavne priče, ostavila ga zbog KOLEGE!

Stars -

Željko Šašić i Sonja Vuksanović razveli su se nakon deset godina braka, a nešto kasnije ona je uplovila u romansu sa njegovim kolegom Acom Lukasom, udala se za njega i rodila mu ćerku.

Željko Šašić, Sonja Vuksanović
foto: Damir Dervišagić, ATA images

Željko i Sonja iz velike ljubavi dobili su ćerkicu Sofiju sa kojom je pevač tek nekoliko godina kasnije izgladio odnos. U to vreme se šuškalo da je Šašić bio lud za svojom suprugom, a jedan od dokaza je pesma koju je posvetio upravo njoj.

1 / 6 Foto: Printskrin/Jutjub

Pesma "Ona je priča života moga" postala je veliki hit, a u njemu je glavnu ulogu imala naravno Sonja.

Izgledala je dosta drugačije nego danas. Za potrebe spota nosila je plavu periku i vrlo jaku šminku te je mnogi nisu shvatili da je to ona. Segment spota gde Sonja skida periku i ide da vara Željka svima je ostao urezan.

Aca Lukas, Sonja Vuksanović
foto: Dragan Kadić

Igra sudbine je odigrala svoje, pa se Sonja zaljubila u kolegu svog muža Acu Lukasa i stvorila novu porodicu, a mnogi su povezivali kako su se slutnje iz spota obistinile.

Kurir.rs

Bonus video:

00:04

Sofija Šašić i Željko Šašić u izlasku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track