"TEŠKO JE BITI ŽENA U OVOM POSLU, NE PRAŠTA SE KILOGRAM VIŠKA" Indira Radić pred kamerama Kurira: Nije ljudski da se toliko vređa!
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"TEŠKO JE BITI ŽENA U OVOM POSLU, NE PRAŠTA SE KILOGRAM VIŠKA" Indira Radić pred kamerama Kurira: Nije ljudski da se toliko vređa!

Stars -

Indira Radić je nastupala u jednom beogradskom restoranu, a tamo je ekipa Kurira zatekla mnoga lica sa estrade, a među njima su svakako Severina i Jana Todorović.

Atmosfera je dovedena do usijanja, glas Radićeve nije nikoga ostavio ravnodušnim, a Severina ju posebno pogodila pesma "Zmaj".

Radić je iznela utiske sa nastupa, te je rekla da nije lako biti žena u ovom poslu.

01:22

TEŠKO JE BITI ŽENA U OVOM POSLU, NE PRAŠTA SE KILOGRAM VIŠKA Indira Radić pred kamerama Kurira: Nije ljudski da se toliko vređa!

- Mnogo sam srećna, verovatno je to neka energija iz svemira, zaista poštujem sve kolege, znam koliko je naš posao težak i odgovoran. Teško je uopšte biti žena na estradi, izgledati uvek lepo, doterano, uvek sveže. Svaka sitnica, borica, kilogram se ne praštaju. Ja ne volim te stvari, smatram da možeš reći šta misliš, ali mislim da ne bi trebalo toliko da se vređa. Nije ljudski - skrenula je pažnju pevačica, pa dodala:

- Nisam imala loše namere u mom srcu, niti zle misli prema kolegama, tako da verujem da se ta energija oseti i zato su danas oni tu, zato su me danas podržali. Više nema snimanja kao nekada, gde smo se svi okupljali, mnogi smo se prezasitili toga, otišli drugim putevima. Drago mi je što smo se sada ovako okupili.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Bonus video:

03:35

INDIRA PRODAJE OČEV DOM: Evo šta je otkrio pevačicin stric

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track