POZNATA PEVAČICA O ZVUKU KOJI JE ZAPEČATIO MUZIČKU EPOHU: Nisam mogla da koketiram sa turbo folkom, ostala sam verna svom zvuku!
Divan šou, Foto: Kurir

kurir tv

POZNATA PEVAČICA O ZVUKU KOJI JE ZAPEČATIO MUZIČKU EPOHU: Nisam mogla da koketiram sa turbo folkom, ostala sam verna svom zvuku!

Stars -

Ove subote u emisiji "Divan šou" kod voditelja i novinara Ivana Gajića gostovale su Beti Đorđević i Lepa Lukić pevačice koje su obeležile jednu i epohu i ostavile melodije koje se i danas slušaju.

Lepa Lukić, Beti Đorđević, Ivan Gajić, Divan Šou
foto: Petar Aleksić

Beti Đorđević, poznata po šlager pesmi "Počnimo ljubav ispočetka" podelila je kako je tekao njen početak:

- Dugo me nije bilo, kada je najviše trebalo da radim ja sam napravila pauzu.

Na pitanje Gajića, koji je uzrok toj pauzi, Beti kaže:

- Naišlo je vreme turbo folka, a onda su tome jako kumovali urednici i mnogi su veliki novac davali da bi bili snimljeni. Finansijski momenat je odigrao ključnu ulogu, govorili su "ma šta ovi šlager pevači" - rekla je ona.

03:09

BETI ĐORĐEVIĆ: Nisam mogla da koketiram sa turbom folkom! Ostala sam verna soulu i džezu

Za razliku od nje, lepa Lukić je iz narodne branše, pa se vrlo brzo snašla i "prebacila" na moderan zvuk. Beti je istkala da ona ne može tako i da je verna originalnom šlager zvuku.

- Šlager je bio sklonjen, elegantno i dugo me nije bilo, žao mi je zbog toga. Priča Lepe Lukić se samo nadovezala, a moja stvar je nešto druga. Ja ne koketiram, ja stanem i pevam. Iz soul i džez muzike nisam mogla da pređem u turbo, nisam se tu pronašla, ali opstala sam baš zbog toga što sam se držala svojih principa - nasmejala se Đorđević.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

03:57

Beti Đorđević posle mnogo godina progovorila OVU PESMU SVI VOLIMO, A NE ZNAMO DA JE NJENA!

Bonus video:

08:36

BRAT ME JE TUKAO, A JA SAM BEŽALA, U DŽAKOVIMA SAM ZARAĐIVALA PARE! Lepa Lukić otkrila do sada NEPOZNATE DETALJE iz svog života

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track