"TRAŽIMO VLASNICU SVUDA, NIGDE JE NEMA" Marinković brutalno POTKAČIO Zoricu Marković, zbog ovoga će pevačica napraviti SKANDAL!
Foto: Petar Aleksić, Kurir

BIĆE HAOSA

"TRAŽIMO VLASNICU SVUDA, NIGDE JE NEMA" Marinković brutalno POTKAČIO Zoricu Marković, zbog ovoga će pevačica napraviti SKANDAL!

Stars -

Tokom trajanja "Zadruge 6" ratovi, tzv. "gornjeg" i "donjeg" doma drmali su zidove Bele kuće, ali i po završetku nisu se zaustavljali.

Ivan Marinković, Zorica Marković
foto: Petar Aleksić

Naime, kako su tokom emisije "Narod pita" i otkrili,Zorica Marković tužila je Ivana Marinkovića zbog svih dešavanja tokom zajedničkog gostovanja o kom se pričalo i pisalo danima.

Zorica je neretko umela da istakne da je često viđen gost u jednom restoranu, te je Marinković posetio isti i tom prilikom novom fotografijom potkačio Markovićku.

On je objavio selfi iz restorana sa svojom suprugom Jelenom, te je tom prilikom istakao kako u restoranu traži, kako je napisao, "vlasnicu" Zoricu svuda, ali da je nije našao.

Ivan Marinković
foto: Printskrin/Instagram

- Tražimo "vlasnicu" Zoricu Marković svuda, al je nema - napisao je Ivan, a reakcija Zorice je za sada izostala, a kako će reagovati ostaje nam da ispratimo.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

09:41

Ivan Marinković - biću razočaran ako Ana pobedi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track