ĐEDOVIĆ OTKRIO SVE O DIJAGNOZI MILJANE KULIĆ: Progovorio o jezivim situacijama sa suđenja, a jedan detalj je KLJUČAN!
Foto: Petar Aleksić

SKANDAL

ĐEDOVIĆ OTKRIO SVE O DIJAGNOZI MILJANE KULIĆ: Progovorio o jezivim situacijama sa suđenja, a jedan detalj je KLJUČAN!

Stars -

Rijaliti zvezda Miljana Kulić završila je na sudu zbog neraščišćenih odnosa koji datiraju još od treće sezone "Zadruge", kada je svirepo povredila cimera Marka Đedovića, zadavši mu brutalan udarac u glavu. On je tada pokrenuo hitan sudski postupak protiv kontroverzne Nišlijke, a kako se priča po rijalitiju, slučaj je navodno priveden kraju, a Kulićeva će morati da iskešira debelu odštetu.

Miljana Kulić
foto: Pritnscreen

Iako je Đedović hteo da povuče tužbu koju je svojevremeno podneo protiv Kulićeve, do toga ipak nije došlo zbog ponovnog narušavanja odnosa ovo dvoje učesnika "Elite". Naime, njih dvoje žive pod istim krovom već skoro mesec dana, a Marko je sada u razgovoru sa Milenom Kačavendom u pušionici otkrio brojne detalje vezane za sudski spor.

Marko Đedović
foto: Printscreen Amidži šou

- Ona na sud nosi papir da je luda, državi je dokazala da je luda, a ovde govori: "Odakle vam da sam ja luda" - istakao je Marko.

- Država nju ganja po službenoj dužnosti? Je l' ona vama mora da plati odštetu i šta ako ne plati - upitala je Milena.

- Popis - odgovorio je kratko Đedović.

- A čekaj, je l' te slučajno udarila bubicom - ispitivala je Kačavenda.

- Ma, kakvi slučajno, je l' si ti normalna, lupa gluposti... Namerno me "fiknula", još lagala da nije bubicom nego torbicom, dok nije krenula da lipti krv. Znaš kako je to puklo o lobanju, zamahnula baš - prisećao se Đedović tokom razgovora.

- Znači, dokazala da ima dijagnozu - zaključila je Kačavenda u pušionici.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

Podsećanja radi, Marko Đedović je tužio Miljanu Kulić zbog pretrpljenog nasilja tokom treće sezone rijalitija "Zadruga", kada je zamahnula bubicom i zadala mu brutalan udarac u glavu, zbog čega je tada reagovala i Hitna pomoć, a Đedović je završio na ušivanju.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

03:40

Miljana Kulić - Ja sam najlepša na svetu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja