PRIVATAN SNIMAK ANE NIKOLIĆ: Niže skandal za skandalom, na ulicu i dalje ne izlazi bez šešira i cvika, a ovo NE ISPUŠTA IZ RUKU!
Foto: Printscreen

PRIVATAN SNIMAK ANE NIKOLIĆ: Niže skandal za skandalom, na ulicu i dalje ne izlazi bez šešira i cvika, a ovo NE ISPUŠTA IZ RUKU!

Stars -

Ana Nikolić nakon skandala, sa sada već bivšim menadžerom, retko se pojavljuje u javnosti, a na svom Instagram profilu retko kači trenutke iz privatnog života.

Ana Nikolić
foto: Damir Dervišagić

Ako je sudeći po fotografijama, problemi sa licem su prošli, a Ana sve češće korača ponosno, kao da se ništa nije dogodilo.

Spontana i u svom stilu objavila je video koji je mnoge oduševio.

U već poznatom izdanju, sa šeširom i velikim naočarima, širokoj garderobi, Ana je ponosno pozirala.

Ono što je mnogima zapalo za oko jeste cigareta koju ne ispušta iz ruku.

Stefan Đurić Rasta
foto: Marko Obradović EDGE

Podsetimo, na nedavnu promociju filma svog bivšeg supruga se nije pojavila.

- Umesto filma, Ana je otišla u jedan restoran u Skadarliji na rođendansku proslavu svog frizera i prijatelja. Ona i Rasta su bili na manje od pet kilometara jedno od drugog. To je svima bilo smešno. Bila je vesela i u svom fazonu, nije delovala da je nervozna zbog toga što je to veče Rasta bio u centru pažnje. Celo veče je pevala, bile su tu i njene koleginice - Vesna Zmijanac, Goga Sekulić, s kojom je i zapevala uglas, Ljupka Stević i modna kreatorka Suzana Perić. Kada je ulazila u restoran, okupljene medije je zanimalo zašto nije otišla na premijeru i da li je imala prilike da pogleda film, na šta je ona odgovorila: "Da, ja sam hologram. Mogu sve. I tamo sam i ovde. Znam šta se dešava u tom filmu. Ja sam producent tog filma" - govorio je naš izvor.

Kurir.rs

Bonus video:

02:08

ANA NIKOLIĆ PALA NIZ STEPENICE! Pevačica doživela peh kad je izlazila iz stana, pa zakasnila na važan događaj!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track