SLOBA I RASTA JEDVA IZVUKLI ŽIVU GLAVU: Drama na letu iz Diseldorfa za Beograd - pilot zatražio dozvolu za prinudno sletanje
Foto: Shutterstock, Kurir Tv, Printscreen/Zadruga

detalji

SLOBA I RASTA JEDVA IZVUKLI ŽIVU GLAVU: Drama na letu iz Diseldorfa za Beograd - pilot zatražio dozvolu za prinudno sletanje

Stars -

Sloba Radanović i reper Stefan Đurić Rasta preživeli su pravu dramu na letu iz Dizeldorfa za Beograd u noći između nedelje na ponedeljak.

Kako domaći mediji saznaju, oni su se ukrcali na poslednji let koji je iz ovog nemačkog grada išao za Beograd ali zbog jakog nevremena koje je u nedelju pogodilo region bili su primorani da prinudno slete u Budimpeštu.

Sloba Radanović
foto: Kurir tv

- Avion je bio pun putnika, među nama je bilo i dosta muzičara koji su se vraćali sa nastupa iz dijaspore. U početku je sve bilo u najboljem redu ali su iznad Mađarske krenule jake turbulencije. U avionu se bukvalno sve treslo, padale su stvari po putnicima a onda je pilot zatražio dozvolu za prinudno sletanje - rekao je jedan od putnika.

Stefan Đurić, Rasta
foto: Marina Lopičić

- Kružili smo iznad Budimpešte po toj oluji i nikom nije bilo svejedno. Kada je nastala totalna panika u avionu pilot nas je obavestio da smo dobili dozvolu za sletanje i da ćemo uskoro biti na pisti u Budimpešti. Svima je laknulo kada smo to čuli i samo smo čekali da osetimo tlo pod nogama. Bukvalno su svi bili zeleni od straha uključujući i Rastu i Slobu - završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo putnici su na pisti u avionu proveli više od sva sata.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli pozvali smo Rastu koji je potvrdio da su informacije tačne.

- Sleteli smo noćas u Budimpeštu, a jutros rano smo stigli u Beograd kombijem. U pitanju je bila jedna nezaboravna avantura - rekao je Stefan sa osmehom.

Kurir.rs/ Telegraf.rs

Bonus video:

01:33:19

KONTRA SHOW EP5 Gost: Stefan Đurić Rasta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track