SIN BILJE JEVTIĆ I ACE ILIĆA REĐA SAMO DESETKE NA FAKSU! U klupi pronašao i ljubav, a sad obradovao roditelje LEPIM VESTIMA
Foto: Printscreen/Grandonline

estrada ga ni malo ne zanima

SIN BILJE JEVTIĆ I ACE ILIĆA REĐA SAMO DESETKE NA FAKSU! U klupi pronašao i ljubav, a sad obradovao roditelje LEPIM VESTIMA

Stars -

Poznato je da sin Bilje Jevtić i Ace Ilića odlično peva, ali i da ga estrada nimalo ne zanima.

Još kao vrlo mali doneo je odluku da će se baviti drugim zanimanjem što su ponosni roditelji podržali, a najviše su se obradovali kada je svoje profesionalne ciljeve nakon završetka srednje škole on krenuo i da ostvaruje.

Po sopstvenoj želji Ivan Ilić upisao je Pravni fakultet koji mu za sada odlično ide, a upravo u akademskoj klupi on je pronašao i ljubav.

Fotografije sa devojkom često objavljuje na Instagramu, te svi mogu da posvedoče da mu je izabranica izuzetno lepa, a budući da su oboje dobri studenti Bilja i Aca nisu mogli ništa drugo do da se slože sa tom vezom.

Zaljubljeni par zajedno je gotovo svakoga dana, zajedno navodno i uči, a rezultati se najbolje mogu videti po položenim ispitima.

Sotir Milivojević
foto: Printscreen Instagram

Sin Bilje Jevtić i Ace Ilića dozvolio je nedavno široj javnosti da zaviri u njegov indeks, a u njemu su sve same desetke.

Sada je on u svoj porodični dom na Petlovom brdu doneo još jednu desetku, čime je pevača i pevačicu obradovao, a po svemu sudeći palo je i slavlje tim povodom.

"Učiti, učiti i samo učiti" - napisao je Ivan u svojoj objavi juče u toku dana.

Muzički par presrećan je što će kroz koju godinu imati diplomiranog pravnika, a nije isključeno da će Ivan nastaviti dalje školovanje.

kurir.rs/story

Bonus video:

04:54

KURIR ZA PETAMA POZNATIMA! Komšije razotkrile kakvi su Aca Ilić i Bilja Jevtić privatno, a EVO I KOJU HRANU NAJVIŠE KUPUJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track