PEVAČICA (40) IZA SEBE IMA 3 BRAKA, SAD VOLI 13 GODINA MLAĐEG! Nije poznat, a otac mu je BOGATI biznismen, krije ga ko ZMIJA noge
Foto: Kurir Televizija

zaljubljena

PEVAČICA (40) IZA SEBE IMA 3 BRAKA, SAD VOLI 13 GODINA MLAĐEG! Nije poznat, a otac mu je BOGATI biznismen, krije ga ko ZMIJA noge

Stars -

Pevačica Kaja Ostojić (40) progovorila je o svom emotivnom životu i vezi sa 13 godina mlađim, imućnim momkom.

Naime, Kaja je u vezi sa trinaest godina mlađim muškarcem i vezu krije od javnosti kao zmija noge, a u pitanju je Darko D. (27) koji nije poznat javnosti, ali je naslednik uspešnog biznismena.

Darko Dobričanin, Kaja Ostojić
foto: Nemanja Nikolić, Instagram

- Mediji jako vole da pišu o mom ljubavnom životu, ali ne bih da detaljišem. Život je lep... To da sam se samo prvi put udala iz ljubavi je glupost. Moj treći brak je bio da bih ja ostala u Belgiji da bismo mogli da živimo zajedno u Belgiji. Nije nam bio ovako potreban papir, nama je bilo lepo i bez papira... Sadašnji dečko je iz Beograda - rekla je Kaja u emisiji ''Amidži šou''.

Podsetimo, Kaja Ostojić iza sebe tri braka. Iz prvog sa Nikolom Dragojlovićem ima ćerku. Drugi brak sa Urošem Duvnjakom je kratko trajao, dok je treći sa Džuniorom Džekom okončan nakon sedam godina. Povezivali su je sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, kao i sa teniserom Bornom Ćorićem.

kurir.rs/blic

Bonus video:

01:31

VOLIM DA MI MUŠKARAC BUDE AUTORITATIVAN! Kaja Ostojić progovorila o svom ukusu za jači pol JEDNU STVAR NIKAKO NE RAZUME

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track