ISPLIVALA PRIJINA PRIVATNA PREPISKA TIK PRED ARENU! Njega je zamimalo OVO, a Aleksandrin odgovor će vas ŠOKIRATI! (FOTO)
Foto: Kurir TV

iznenađujuće

ISPLIVALA PRIJINA PRIVATNA PREPISKA TIK PRED ARENU! Njega je zamimalo OVO, a Aleksandrin odgovor će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Stars -

Pored dobre pesme, ono što je obeležilo prva dva koncerta Aleksandre Prijović u beogradskoj Areni, bilo je njeno plakanje.

Prija je plakala nekoliko puta na prvom koncertu, kada je bila posebno emotivna, a iako je sinoć na drugom koncertu obećala da više neće plakati, obećanje nije ispunila.

Pevačica se nekako držala do pred sam kraj koncerta, ali je suze pustila kada joj se na sceni pridružila Lepa Brena, a zatim i na samom kraju spektakla.

Aleksandra Prijović
foto: Kurir

Naša redakcija došla je u posed prepiske jednog fana sa Prijom, koga je interesovalo da li je konačno gotovo sa plakanjem.

Aleksandra Prijović, Koncert
foto: Petar Aleksić

- Mnogo mi je drago. I isplaka li se više ženo Božija? - upitao ju je u privatnoj poruci mladić. - Hahaha. Ja sam mislila da ću se isplakati prvi dan i da je to to… Međutim, ništa od toga - odgovorila mu je Prija na pitanje. - Molim te, kaži mi šta si u podznaku, sada se postavlja pitanje? - Devica isto! Haha! Dupla - odgovorila je pevačica Prija uz smeh.

Podsetimo, za večeras je zakazan i treći, poslednji koncert pevačice u Areni.

Kurir.rs

Bonus video:

02:43

Aleksandra Prijović treći koncert u Areni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track