SVI KAŽU DA JE BILA FATALNA Ovako je Sonja Vuksanović izgledala u spotu Željka Šašića pre 25 godina, čak ih stigla sudbina iz SPOT
Foto: Damir Dervišagić

SVI KAŽU DA JE BILA FATALNA Ovako je Sonja Vuksanović izgledala u spotu Željka Šašića pre 25 godina, čak ih stigla sudbina iz SPOT

Stars -

Modna dizajnerka Sonja Vuksanović pre braka sa Acom Lukasom, sa kojim ima ćerku Viktoriju, punu deceniju provela je u braku sa pevačem Željkom Šašićem, za kog se udala sa samo 18 godina.

O njihovom braku, ali i krahu ljubavi, brujali su mediji, a Sonja je oduvek važila za fatalnu ženu koja je uvek privlačila pažnju javnosti.

Sonja Vuksanović
foto: Printskrin/Jutjub

Međutim, malo ko se seća da je Sonja, u periodu najveće ljubavi sa Željkom Šašićem, bila zvezda njegovog spota za pesmu "Ona je priča života moga", koju je, prema pisanju medija, Željko posvetio upravo Sonji.

1 / 9 Foto: Printscreen

Sonja je tada izgledala dosta drugačije, pa bi je u ovom izdanju malo ko prepoznao, a mnogi kažu da je ćerka Sofija, koju je dobila sa Željkom, njena prava slika i prilika.

Podsetimo, pevač Aca Lukas je u svojoj knjizi, govorio o svojoj ljubavi sa Sonjom.

kurir.rs

Bonus video:

01:38

SAMO NEKA ON PRIČA PO TELEVIZIJI, SUD ĆE REĆI SVOJE! Aca Lukas ponovo bio oštar prema Futi, pa OVAKO komentarisao Jelenu Karleušu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja