HIT REAKCIJA ZVEZDE GRANDA NA PRIJINOM KONCERTU! Zbog pitanja o Viktoru Živojinoviću odmah prekinula INTERVJU i pobegla
Foto: Petar Aleksić

HIT REAKCIJA ZVEZDE GRANDA NA PRIJINOM KONCERTU! Zbog pitanja o Viktoru Živojinoviću odmah prekinula INTERVJU i pobegla

Stars -

Pevačica koja je popualrnost stekla u Zvezdama Granda Lena Čolak provodila se "Štark Areni" u petak, na drugom koncertu Aleksandre Prijović, a o njenoj reakciji na pitanje o Viktoru Živojinoviću s kojim je navodno bila u emotivnoj vezi pričaće se dugo.

Naime, Lena je u petak uveče ušla u arenu na vip ulaz, samo desetak minuta posle Viktora. Na koncert koleginice koju izuzetno poštuje došla je u društvu dve drugarice i to vidno raspoložena, međutim pitanje o Viktoru ju je krajnje iznenadilo. Na početku je prvo čestitala Aleksandri.

1 / 7 Foto: Petar Aleksić

- Imam mnogo omiljenih pesama, mnogo sam srećna što sam ovde. Svaka čast želim da joj čestitam - rekla je ona.

Na pitanje s kim se provodi i da li će se možda pridružiti Viktoru koji je samo desetak minuta pre nje ušao na isti ulaz, ona se nasmejala i rekla:

- Jaoj, kakva pitanja - rekla je kroz smeh i otišla.

Aleksandra Prijović, Koncert
foto: Petar Aleksić

Inače, ranije se dosta se spekulisalo o vezi Lene Čolak i sina Lepe Brene Viktora Živojinovića, a sada su se otrkiveni i detalji navodnog raskida.

- Lena i Viktor već neko vreme nisu zajedno. Oni su se družili, u vezi im se super bilo, ali Lena se ohladila i vremenom je shvatila da nije to ono što želi. Želela je da bude fer i prema sebi i prema Viktoru i odlučila je da je najpametnije da raskinu - rekao je izvor i otkrio da je pevačicino srce osvojio uspešni sportista.

kurir.rs/telegraf

Bonus video:

01:21

Lena Čolak izjava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track