PEVAČICA PRIZNALA DA JE INTIMNA S PRIJATELJIMA! Mara Carica šokirala: Imam slobodu da im kažem kad imam potrebu! Zgrozila pratioce
Foto: Kurir televizija

o njenoj izjavi se priča

PEVAČICA PRIZNALA DA JE INTIMNA S PRIJATELJIMA! Mara Carica šokirala: Imam slobodu da im kažem kad imam potrebu! Zgrozila pratioce

Stars -

Pevačica i tiktokerka Marija Petrović, poznatija na društvenim mrežama kao Mara Carica, izazvala je lavinu komentara i reakcija šok priznanjem u jednoj emisiji, u kojoj je nedavno gostovala.

Mara Carica
foto: Printscreen/Pink

Naime, voditelj ju je upitao da li bi imala s*** sa prijateljem, a ona je odgovorom mnoge zaprepastila:

- Pa, da, kada nisam zauzeta, kad sam slobodna, to mi je sasvim okej. Imam prijatelje sa kojima imam slobodu da kažem kad imamo potrebu... Jao, da li sam ti ja sad previše rekla - rekla je Marija za Hajp dok se sve vreme smejala.

Ova njena izjava proširila se munjevitom brzinom, a komentari na društvenim mrežama su različiti. Dok jedni smatraju da je to potpuno prihvatljivo, drugi su zgroženi onim što mlada pevačica propagira.

- "Koliko ova mlada dama ima prijatelja?", "Fuj, šta ona priča", "Pa, dobro, to rade mnogi, samo ćute"... - glasili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Kurir/Republika

Bonus video:

06:00

Mara Carica odrzala promociju pesme Ko budali samar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track