PROSLAVILA SE U AMIDŽIJU, SMUVALA OGNJENA A SADA UŽIVA U TRUDNOĆI: Ovako je izgledala pre nego što je postala poznata javnosti
Foto: Instagram/callmenaumi

MINA NAUMOVIĆ nekad i sad

PROSLAVILA SE U AMIDŽIJU, SMUVALA OGNJENA A SADA UŽIVA U TRUDNOĆI: Ovako je izgledala pre nego što je postala poznata javnosti

Stars -

Mina Naumović se potpuno povukla iz javnosti nakon što je saznala da je u drugom stanju i da će za nekoliko meseci postati mama.

Ognjen Amidžić, Mina Naumović
foto: Nemanja Nikolić, Instagram

Ognjen Amidžić, njen emotivni partner nije krio sreću zbog drugog deteta koje mu je na putu, a svako svoje slobodno vreme koristi da provede sa njom.

Mina je nakon uvreda na svoj račun napisala otvoreno pismo i odlučila da se povuče iz javnosti u potpunosti.

- Mesecima unazad trpim salve najgorih uvreda i pretnji zbog medijske kampanje (namerno koristim taj termin) tokom koje je plasirana gomila laži i u kojoj sam predstavljena kao negativac. Ja sam ćutala, jer sam tako izabrala. U petom mesecu trudnoće više ne želim i ne moram da budem izložena tome, makar ne na svom Instagram nalogu. Sklonila sam se iza kamera i povukla iz javnog života jer su mi u ovom trenutku potrebni privatnost i mir - napisala je Mina i dodala:

Mina Naumović
foto: Printskrin/Instagram

- Ukoliko i dalje imate potrebu da sedite na mom profilu, čekajući da vidite gde sam i šta radim, činite to u tišini svojih mračnih kuloara, jer drugačije nećete imati priliku. Svaki profil koji mi uputi bilo šta loše, biće blokiran. Svakako, imajte u vidu da vam to neće ni rešiti probleme, ni platiti račune. Svako dobro ' poručila je voditeljka.

Ognjen Amidžić
foto: Printscreen Amidži šou

Minu su gledaoci imali prilike da upoznaju u emisiji "Amidži šou" gde je pored Ognjena vodila segment emisije "Pazi Mina", a odmah je privukla pažnju svojim atraktivnim izgledom. Iz tog razloga je često bila na meti napada kada su je optuživali da je cela izoperisana što je njen partner više puta demantovao.

Sada je na svom Instagram profilu okačila fotografiju pre dve godine, kada nije bila poznata javnosti.

Mina Naumović
foto: Printscreen/Instagram

Ako je sudeći po fotografiji Mina je izgledala gotovo isto i pre nego što je počela da radi na Pinku, a evo kako je izgledala u ranom detinjstvu.

Kurir.rs

Bonus video:

01:58

VENČANJE JE ZAKAZANO! Ognjen Amidžić otkrio: Dete je kruna naše ljubavi i odnosa SADA ZNAMO I POL

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track