ŠOK! ASMIN JAVNO ZAPROSIO STANIJU! Nakon raskida joj uputio nikad emotivnije reči: "Želim da ponovo budes samo moja"
Foto: Pritnscreen/Instagram, Shutterstock

ljubav cveta

ŠOK! ASMIN JAVNO ZAPROSIO STANIJU! Nakon raskida joj uputio nikad emotivnije reči: "Želim da ponovo budes samo moja"

Stars -

Starleta i bivša rijaliti zvezda Stanija Dobrojević raskinula je vezu sa milionerom Asminom Durdžićem, međutim on ne odustaje.

On joj se sada povodom mesec dana od raskida javno obratio, te je čak i zaprosio.

- Stanija, jedina i prva moja ljubavi. Sa tobom sam saznao da postoje druge dimenzije ovog sveta. Zbog laži drugih ljudi mesec dana nismo zajedno. Nije to mesec nego večnost. Trudio sam se nadljudskim naporima da dokažem istinu zbog tvoje časti i moje iskrene ljubavi prema tebi - napisao je on na Instagramu.

Stanija Dobrojević, Aneli Ahmić, Asmin Durdžić
foto: Printscreen/Instagram, Kurir, Nemanja Nikolić

- Sada kada znaš da nisam bio građanski, a ni verski u braku, i kada znaš da ti je savest čista, želim da te javno zaprosim. Želim da u ime naše ljubavi prsten sa kojim sam ovekovečio našu ljubav ponovo zablista na tvom prstu i da budeš samo moja - dodao je on.

Podsetimo, Stanija je otkrila kako je saznala za navodnu prevaru.

Asmin Durdžić, Stanija Dobrojević
foto: Instagram

- Otišli smo u Crnu Goru na odmor, u jednom trenutku meni na večeri počinje da zvoni telefon i da stižu poruke. Ja gledam šta se dešava... Porodica, fanovi, novinari... Izlazi mi vest da je Stanija nekome preotela muža. Ja njemu kažem "Šta je ovo?!", a on mi kaže: "Ma daj bre, ništa". Ja mu kažem: "Jasmine šta je ovo?!", a on kaže: "Daj da vidim. Uh, moja bivša je ušla u Zadrugu". Ja nisam ni jela, konobarima sam rekla da sklanjaju hranu. Imala sam nervni slom usred Budve. Svašta mi se nešto izdešavalo, ne znam šta bi rekla - rekla je Dobrojevićeva.

Od te večeri, njen život se, kako kaže, pretvorio u pakao.

- Od nečeg najlepšeg, meni se život pretvorio u pakao. Moram da kažem da nikome nisam preotela muža, nisam rasturačica brakova, ja nisam znala da ta žena postoji dok tamo nije ušla. Znala sam da je pre tri godine sa nekim dobio devojčicu, rekao je da od toga nema ništa, da su bili na veče i da je ostala trudna, da on finansira sve... - istakla je ona za medije.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

00:23

Evo šta radi Stanija Dobrojević dok je optužuju da je otela Ameli muža

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track