OVA POZNATA DAMA JE KUMA NOVAKA I JELENE ĐOKOVIĆ! Zovu je Bosanskom misicom a u braku je sa poznatim fudbalerom (FOTO)
Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

OVA POZNATA DAMA JE KUMA NOVAKA I JELENE ĐOKOVIĆ! Zovu je Bosanskom misicom a u braku je sa poznatim fudbalerom (FOTO)

Stars -

Privatan život našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, već godinama intrigira javnost, međutim on se trudi da ga zadrži za sebe i minimalno eksponira sve što nema veze sa njegovom sportskom karijerom.

Svi koji poznaju Novaka odmah će vam reći da je prijatelj kakav se samo poželeti može, a svoje prijateljstvo iz srednjoškolskih dana sa fudbalerom Nevenom Markovićem krunisano je duplim kumstvom.

Marković je 2014. godine bio kum na Jeleninom i Novakovom venčanju održanom na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Naredne godine Đoković je venčao Nevena i Aleksandru Tanacković, piše Stil.

Novak Đoković, Jelena Đoković
foto: ATA images

Iako su u braku dobili ćerku Inu, Neven i Aleksandra razveli su se posle pet godina. Nakon razvoda fudbaler je uplovio u novu vezu sa prelepom manekenkom iz Bosne i Hercegovine Natašom Derikonjom koju je potom i oženio.

Kuma Novaka Đokovića završila je Fakultet tehničkih nauka i inženjer je pejzažne arhitekture. Bavi se modelingom i krasile je brojne naslovnice.

– Naše prijateljstvo je bezgranično. Uvek smo bili tu jedan za drugog, u sreći i veselju, ali i u teškim životnim situacijama, kojih je možda bilo i previše za dečake kakvi smo bili.

Prijateljstvo je opstalo zahvaljujući razumevanju, poštovanju i borbi za njega. On je fantastičan. Brižan je, uvek spreman da posluša i pomogne. Bez obzira na sve što je ostvario, uvek se seti drugara.

–Ima puno prijatelja širom sveta, a ja ne poznajem čoveka koji bi za njega mogao da kaže ružnu reč ili da gaji neka druga osećanja osim poštovanja i divljenja – rekao je jednom prilikom Novakov kum Neven.

Kurir.rs/ Grand

Bonus video:

00:15

Gde je otišao Novak Đoković nakon izlaska na balkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track