PRVA ZAJEDNIČKA FOTKA MAJKE DARKA LAZIĆA SA BIZNISMENOM! Branka i Gagi više ne kriju LJUBAV, evo kako UŽIVAJU, a ovo su im PLANOVI
Foto: Petar Aleksić, Marina Lopičić, Printscreen

Ljubavna idila!

PRVA ZAJEDNIČKA FOTKA MAJKE DARKA LAZIĆA SA BIZNISMENOM! Branka i Gagi više ne kriju LJUBAV, evo kako UŽIVAJU, a ovo su im PLANOVI

Stars -

Majka pevača Darka Lazića, Branka, već neko je vreme u emotivnoj vezi sa Draganom Paunovićem Gagijem, a kako prenose mediji, uskoro bi mogli da stanu i na "ludi kamen".

Branka i Gagi, prema njegovim rečima, uživaju u ljubavi, putuju zajedno, a njihova veza aminovana je i od strane folkera.

Darko Lazić
foto: Printscreen Instagam

Iako se mnogo pisalo o ljubavnom paru, zajedničke fotke golupčića javnost, dosad, nije imala priliku da vidi. Međutim, sada je na društvenoj mreži Instagram osvanuo niz kadrova koji govore u prilog tome da Gagiju i Branki cvetaju ruže.

Da podsetimo, nedavno je odjeknula vest da je majka Darka Lazića, Branka sreću u ljubavi pronašla pored Dragana Paunovića koji živi i radi u Holandiji.

- Imamo u planu da se venčamo jednog dana u prelepom Parizu. Naravno, onako kako je pristojno u našim godinama, sa našom kumom Julom Savić iz Pećinaca - rekao je on i dodao da im je buduća kuma od početka bila velika podrška.

Branka Lazić, Dragan Paunović, Darko Lazić
foto: Printscreen/ Facebook, Petar Aleksić, Filip Plavčić

Ona je našoj vezi uvek bila podrška i pozitivna energija - istakao je.

Inače, Dragan je iz Velikog Gradišta, ali godinama živi i radi u Holandiji.

- Porodica Lazić ga je tamo i upoznala kada su živeli pre mnogo godina, ali nikad nisu bili prijatelji sa njim. Razveden je i ima petoro dece. On nije znao uopšte da je Milan preminuo jer ne prati naše vesti. Nakon smrti Darkovog oca, on je čuo šta se desilo, našao je Branku na Fejsbuku i izjavio joj saučešće - priča izvor blizak porodici i dodaje:

- Nakon nekoliko meseci počeli su da se dopisuju, i on je sticajem okolnosti otvorio firmu neku i u Beogradu, tada se javio Branki da se vide, počeli su da se druže, rodile su se emocije i sada su zajedno. Darko i cela porodica je njega jako lepo prihvatila, svi se slažu, on je bio i na svadbi i sve je kako treba. Živi na relaciji Srbija-Holandija, on i Branka se lepo slažu. Znate kako, nema ko koga tu da osuđuje, niko se nikome nije umešao u brak, rasturio i poremetio nešto. Sudbina je takva, oni se druže, pomažu, nikome ne smetaju, Branka je mlada žena, sinovi imaju svoje porodice i živote, šta će ona...

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:28

Darko Lazić samo suvozač

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja