ZAVIRITE U VILU OD POLA MILIONA € NAŠE PEVAČICE: Raskoš na sve strane, veliko dvorište, ali ne može da se izbori sa ovim HAOSOM
Foto: Printscreen/Instagram, ATAImages

porodična oaza

ZAVIRITE U VILU OD POLA MILIONA € NAŠE PEVAČICE: Raskoš na sve strane, veliko dvorište, ali ne može da se izbori sa ovim HAOSOM

Stars -

Pevačica Marija Mikić i njen suprug Jovan Pantić su na proleće ove godine sredili novi dom, uoči dolaska drugog deteta Milije, i kuća, koju su pazarili za pola miliona evra, prava je porodična oaza. Pevačica je istakla da nije kod kuće samo petkom i subotom kada nastupa, te da svim ostalim danima uživa sa decom, iako ne može da se izbori sa njihovim pravljenjem nereda.

-Tu su nam bake kada nastupam i pomažu nam. Non-stop sam sa njima, osim petkom i subotom uveče, oni tada i spavaju. Inače je u kući svaki dan haos, igračke ne mogu da stignem da raspremim - rekla je pevačica.

- Ceo život sam odrasla u zgradi i uvek mi je bila želja da živim u kući. Odvažili smo se da preuzmemo neke korake, sada imamo svoj dom. Malo smo se sklonili od grada što sam takođe želela. Gradska gužva nam je postala teret otkad imamo porodicu. Zahvalna sam bogu na svemu.

Marija Mikić
foto: Printscreen Instagram

U kući preovladavaju detalji, naročito u dnevnoj sobi, gde ima mnogo uramljenih fotografija Marije i Joce. Na jednoj od polica, posebno mesto zauzima i priznanje koje je pevačica dobila na Mek dodeli nagrada. Tu su i knjige, razne figure i ukrasi, a svoj kvadrat u dnevnom boravku ima i Đurdija, kojoj su napravili prostor za igranje.

Odmah pored dnevne sobe je prostrana kuhinja i trpezarija, u kojoj najviše vremena provode, a pravo odatle, izlazimo u dvorište, pored kojeg Marija i Jovan nemaju potrebu da idu u kafić.

Marija Mikić
foto: Ata images

- Moja deca su još mala, ne mogu da se pravim pametna. Ne možeš deci da zabraniš, to je mač sa dve oštrice, ali na drugi način treba da pokušavamo da im objasnimo šta u tome ima loše. Najviši vid zaštite deteta je učenje pravih vrednosti - zaključila je pevačica.

Marija Mikić
foto: Printscreen

kurir.rs/blic

Bonus video:

01:05

TOLIKO JE MIO DA NE ZNAM DA LI SAM GA JA RODILA! Marija Mikić otkrila na koga liči beba: Staro srpsko ime sa moćnim značenjem!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track