OVAKO JE IZGLEDALA TEODORA DŽEHVEROVIĆ NA DEVITOVOM TAJNOM VENČANJU: Fanovi je razotkrili, zablistala u maloj crnoj haljini (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

OVAKO JE IZGLEDALA TEODORA DŽEHVEROVIĆ NA DEVITOVOM TAJNOM VENČANJU: Fanovi je razotkrili, zablistala u maloj crnoj haljini (FOTO)

Stars -

Reper David Ljubenović, poznatiji kao Devito, zakleo se na večnu ljubav sa svojom devojkom, koju je verio pre nekoliko meseci. Mladi izvođač organizovao je sve u apsolutnoj tajnosti, pa je od svojih 70-tak gostiju zahtevao da potpišu ugovor o poverljivosti, te je svakom od njih zabranjeno da koriste mobilni telefon, kako se ne snimci i fotografije ne bi pojavili u javnosti, pisali su domaći mediji.

Devito
foto: Shutterstock, Nemanja Nikolić

Danas se na društvenim mrežama pojavila prva fotografija, za koju se piše da je upravo sa njegovog venčanja, a radi se o pevačici Teodori Džehverović.

Poznato je da pored toga što Teodora i Devito rade sa istim timom i imaju zajedničke pesme, da su i jako dobri prijatelji i očekivano je da se ona pojavi na ovako velikom i bitnom događaju popularnog repera.

Teodora Džehverović
foto: Printskrin/Instagram

Naime, Teodora je juče podelila fotografije u elegantnoj crnoj haljini, a korisnici društvene mreže Tviter odmah su povezali da je tako sređena išla na venčanje svog prijatelja.

- Teodora pronađena prelepa na Devitovoj svadbi - napisao je korisnik.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:06

Teodora Džehverovic uvija kukoivima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track