OVI MUŠKARCI GODINAMA ŽIVE U SENCI SVOJIH SUPRUGA: Upala im kašika u med, one su njihove "zlatne koke"
Foto: Nemanja Nikolić, Beta/Damir Sencar, Tamara Trajković

BLAGO NJIMA

OVI MUŠKARCI GODINAMA ŽIVE U SENCI SVOJIH SUPRUGA: Upala im kašika u med, one su njihove "zlatne koke"

Stars -

Među pripadnicima domaćeg džet-seta mnogo je uspešnih dama koje su karijeru izgradile ni iz čega i mukotrpnim radom došle na sam vrh, a uprkos slavi i novcu, većina njih je vapila za porodičnim životom, pa su odlučile da se skrase.

Naime, neke od njih sudbonosno "da" rekle su muškarcima koji su im velika podrška i oslonac, ali koji ni približno nisu uspešni kao one, štaviše, godinama žive u senci svojih žena koje su stub porodice.

Aleksandra Prijović
foto: Zorana Jovanović

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Jedna od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, Aleksandra Prijović, udala se za naslednika imperije Živojinović, Filipa. Sin proslavljenog tenisera, Bobe i pastorak muzičkog giganta, Lepe Brene, uprkos završenom koledžu u Sjedinjenim Američkim Državama i karijeri sportskog menadžera, danas je u medijima, ali i od strane Gugla, prepoznat isključivo kao suprug mlade zvezde.

Luna Đogani, Marko Miljković
foto: ATA images

Luna Đogani i Marko Miljković

Rijaliti programi u Srbiji decenijama unazad imaju ogromnu gledanost u Srbiji, a najveća zvezda tog TV formata je upravo Luna Đogani. Naslednica Gagija i Anabele pobednica je "Zadruge 2", a na "ludi kamen" stala je sa saborcem iz "Bele kuće", Markom Miljkovićem. Njegova popularnost, ali i imovinsko stanje pre braka sa Đoganijevom neuporedivo su manji od današnjeg, te ne čude komentari da je Miljković sebi romansom sa Lunom obezbedio "zlatnu koku".

Mia Borisavljević
foto: Printskrin/Instagram

Mia Borisavljević i Bojan Grujić

Bojan i Mia upoznali su se kada je pevačica tražila pevača koji će joj pevati prateće vokale. Uveliko ostvarena i popularna, Borisavljevićevoj je za oko zapao, tada javnosti ne toliko poznat Grujić. Danas su roditelji ćerkica Eme i Tee, nastupaju zajedno, a Bojan potpisuje nekoliko Mijinih hitova.

Severina, Igor Kojić
foto: Damir Dervišagić

Severina i Igor Kojić

Hrvatska pevačica Severina Vučković prošena je nekoliko puta, ali pred oltar ju je odveo Igor Kojić. Vučkovićeva je u braku provela tri godine, a za to vreme njen menadžer bio je upravo Kebin naslednik, koji se uprkos fudbalskoj karijeri, sa titule "sina folk pevača" prešaltao na zvanje "Severinin muž".

Goca Tržan
foto: printscreen

Goca Tržan i Raša Novaković

Goca Tržan proslavila se kao jedna od članica grupe "Tap O11", a nakon raspada, otisnula se u samostalne vode. Nakon braka sa Ivanom Marinkovićem, rijaliti učesnikom i ocem deteta Miljane Kulić, Tržanova je u vezu uplovila sa 14 godina mlađim bubnjarom Rašom Novakovićem.

Verica Rakočević, Veljko Kuzmančević
foto: ATA Images

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

Najpoznatija srpska modna dizajnerka, Verica Rakočević, mirnu luku pronašla je pored 35 godina mlađeg Veljka Kuzmančevića, a uprkos velikoj razlici, njihov brak traje već 10 godina. Za razliku od svih prethodnih dama sa liste, Rakočevićeva je jedina koja je otvoreno progovorila o finansijama, pa je priznala da svog muža izdržava.

- Istina je, izdržavam ga. To je činjenica, ako je nekome bitno. Mislim da je mnogo veća tragedija ovog društva što čovek s takvim potencijalom radi za platu od 35.000 dinara i nema mogućnosti da pokaže koliko zna i ume - rekla je Verica jednom prilikom.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

03:40

Verica Rakočević intervju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track