ZVEZDA GRANDA OTKRILA DA LI SE VRAĆA NA SCENU: Razvela se, snimila novu pesmu, a ovo su planovi za budućnost!
Foto: Printscreen/Youtube

ZVEZDA GRANDA OTKRILA DA LI SE VRAĆA NA SCENU: Razvela se, snimila novu pesmu, a ovo su planovi za budućnost!

Stars -

Talentovanu i duhovitu takmičarku Dadu Mešaljić publika je obožavala da gleda i sluša u „Zvezdama Granda“.

Ipak, nije joj se dalo da dođe do samog finala, ali je sve obradovala kada se ponovo pojavila na snimanju popularnog muzičkog šoua.

Dada Mešaljić
foto: Pritnscreen

Međutim, umesto da se takmiči, Dada je odlučila da ipak iz drugog razloga poseti studio na Košutnjaku, a sada je otvorila dušu i otkrila šta se to dešava u njenom životu.

- Ne takmičim se, danas sam samo podrška mojoj Caki, ali je trema podjedanako velika kao da sam u takmičenju. Baš se tresem, kako sam zakoračila na parking baš sam u šoku – iskrena je Dada koja ne krije da joj je trema veliki problem i da bi je sigurno imala da se ove sezone takmiči.

- Mislim da bi bila još veća. Oduvek sam imala tremu, nego sam je na svoj način prikrivala, tj nisam se zaustavljala sa pričom kako stanem na scenu. Mislim da sam imala najveću tremu od svih takmičara, samo sam je na drugi, svoj način ispoljavala. Trema i adreanalin kad se spoje, onda se desi ono što se desi – našalila se pevačica, aludirajući da duhovite opaske koje je u takmičenju znala da uputi žiriju.

Na pitanje da li ju je trema sputavala tokom takmičenja, odgovara potvrdno, ali priznaje da velike ciljeve tokom učešća u „Zvezdama Granda“ nikad nije ni imala, već je puštala da sudbina uradi svoje.

Dženada Dada Mešaljić, Dženada Mešaljić, Dada Mešaljić
foto: Printscreen

- Realno nikad nisam pucala na finale. Meni su uvek bile ambicije da idem iz kruga u krug, ali sam se uvek zaustavljala kod četvrtog. Uvek me je nešto sprečilo na tom četvrom krugu – kaže Dada i otkriva da li bi se ponovo prijavila za najgledaniji muzički šou:

- Ne znam, imam vremena, mlada sam (smeh). Svaki put kad dođem u Beograd povuče me ta želja, volim taj period dok sam se takmičila.

Ne krije da su joj „Zvezde Granda“ na neki način promenile život. Danas radi punom parom i za njen nastup uvek se traži karta više.

Dada Mešaljić
foto: Printscreen

– „Zvezde Granda“ su mi donele mnogo, pre svega popularnost, gde god da odem ljudi me prepoznaju. Neka priča ko šta hoće, ali Grand je najveća reklama, svi su počeli odavde. Inače, snimila sam pesmu, radim i zadovoljna sam kako ide moja karijera. Nova pesma je balada, što sam baš želela, nekako sam htela da dam svoj pečat. Na neki način sam rizikovala sa baladom, jer danas prolaze tralalajke ali zadovoljna sam. Marke nisam dala za reklamu i dva miliona pregleda na Jutjubu nije malo - ponosno ističe i dodaje da je ovo tek njen početak.

Na ulogu majke je jako ponosna i ne osvrće se na komentare da je samohrani roditelj.

- Snalazim se, nije lako ali je jako. Ne bih mogla da zamislim svoj život bez nje. Baš smo vezane, ne razdvajamo se, dovela sam je i danas na snimanje. Već viri da vidi šta je na sceni – s osmehom ističe i otkriva kako njena mezimica reaguje na njen spot:

- Reaguje, prepozna glas i lik. Ona mi je najveći uspeh!

Kurir.rs/Grand

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja