KAĆA I GOBELJA MESEC DANA BILI RAZDVOJENI! Pevačica s ćerkom otišla kod muža u Atinu: Svi smo plakali! Ovo su im planovi
Foto: Printscreen/Instagram

KAĆA I GOBELJA MESEC DANA BILI RAZDVOJENI! Pevačica s ćerkom otišla kod muža u Atinu: Svi smo plakali! Ovo su im planovi

Stars -

Pevačica Katarina Grujić otputovala je zajedno sa naslednicom Katju u Atinu kod supruga, fudbalera Marka Gobeljića, koji nakon razlaza sa fudbalskim klubom Crvena zvezda nastupa za Kifisiju.

Đani, svadba, Đanijev sin, svadba Đanijevog sina, Katarina Grujić
foto: Nemanja Nikolić

On ih je i dočekao na aerodromu, a susret sa ženom i ćerkom bio je izuzetno emotivan.

Kaća se oglasila najpre na Instagramu, podelila je njihovu zajedničku fotografiju i napisala:

- Napokon.

Porodica je bila razdvojena mesec dana, budući da Kaća zbog svojih poslovnih obaveza nije mogla da se preseli sa suprugom, pa sad žive odvojeno u dve zemlje, ali se trude da kad god mogu budu zajedno.

Katarina Grujić
foto: Printscreen/Instagram

- Konačno smo zajedno, posle mesec dana! Katja i ja smo otputovale u Atinu kod Marka koji zbog obaveza u fudbalskom klubu Kifisija nije mogao da dođe u Srbiju. Ne zna se ko je kome više nedostajao, da li on meni i Katji ili nas dve njemu. Susret na aerodromu je bio toliko emotivan da smo svi plakali - rekla je Kaća Grujić i dodla:

- Ostaćemo par dana ovde, pa se vraćamo jer imam zakazane nastupe u zemlji i inostranstvu, ali se nadam da će Marko uspeti uskoro da dođe bar na vikend u Srbiju i da više nećemo biti razdvojeni ovoliko dugo.

Kurir/Informer

Bonus video:

01:40

KATARINA GRUJIĆ KONAČNO OTKRILA: Evo zašto se u javnosti pojavljuje bez svog supruga Marka Gobeljića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track