UZ OVAJ JELOVNIK ANASTASIJA JE SMRŠALA 20 KILOGRAMA! Proces do savršene linije trajao TRI GODINE: Ovo izbegava u širokom luku
Foto: Nemanja Nikolić

samo zdravo

UZ OVAJ JELOVNIK ANASTASIJA JE SMRŠALA 20 KILOGRAMA! Proces do savršene linije trajao TRI GODINE: Ovo izbegava u širokom luku

Stars -

Anastasija Ražnatović nije uvek imala besprekornu liniju. Svojevremeno njena ishrana nije bila ni približno ovoj danas, zbog čega se ćerka Cece Ražnatović za kratko vreme ugojila 20 kilograma.

O procesu mršavljenja nedavno je govorila, te otkrila da je put do savršenog izgleda trajao čak dve, tri godine.

svadba, Mirko Šijan, Anastasija Ražnatović
foto: Nenad Kostić

Naime, u periodu puberteta, Anastasija se sa emotivnim krizama borila tako što bi utehu našla u hrani. Kada je videla da se drastično ugojila ishrana joj je postala drastično drugačija i tada je izgled dovela do perfekcije.

- Izbacila sam nezdrave namirnice i trudila sam se da ne preskačem obroke. Najčešće jedem kuvana jela, a u širokom luku zaobilazim restorane brze hrane - otkriva ona i dodala:

- Ako pojedem nešto slatko, odmah odem na trening kako bih što pre sagorela kalorije. Ključ dobrog izgleda je definitivno u redovnom vežbanju.

Ishrana Anastasije Ražnatović, za vitku liniju i ravan stomak izgleda ovako:

Doručak: ovsena kaša sa crvenim voćem/jaja sa povrćem

Ručak: Brancin i zelena salata

Večera: Potaž od bundeve

Anastasija još savetuje da svaki put kada osetite glad popijete čašu vode sa limunom, kako bi što pre nastupio osećaj sitosti.

Kurir/Story

Bonus video:

00:11

Anastasija Ražnatović spustila šorts i pokazala trbušnjake

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja