BLAM! ŽENA FUDBALERA UKRALA SLIKU SA POZNATOG SAJTA I POHVALILA SE KAO DA JE NJENA: Anu Rajković RAZEPELI na društvenim mrežama
Foto: Printscreen/Instagram

FOTO

BLAM! ŽENA FUDBALERA UKRALA SLIKU SA POZNATOG SAJTA I POHVALILA SE KAO DA JE NJENA: Anu Rajković RAZEPELI na društvenim mrežama

Stars -

Ana Rajković, žena srpskog golmana Predraga Rajkovića izblamirala se na društvenim mrežama, a o njenom ispadu bruje društvene mreže.

Ana je okačila sliku nakita, na kojem je urezana romantična posveta, a svi su odmah pomislili da je ovaj poklon dobila od supruga. Na zlatnom nakitu stoji natpis: "Volim te, sada i zauvek".

Predrag Rajković, Ana Rajković
foto: Nemanja Nikolić

Međutim, tviteraši su je sada razotkrili i na poznatoj društvenoj platformi isplivala je slika sa opisom:

"Ali Ana Rajković koja je maznula sliku sa pinteresta" - piše u objavi, što dokazuje da je Ana zapravo sve lažirala i da javnosti ne predstavlja sebe u pravom svetlu i ne deli iskrene informacije o svom životu.

Ana Rajković se, podsetimo, našla u centru skandala kada su joj, kako je sama ispričala, prijateljice smestile aferu u Kataru dok je još trajalo Svetsko prvenstvo u fudbalu. Anu su tada dovodili u vezu sa još jednim sportistom iz reprezentacije. Ona je oštro demantovala tračeve, a kasnije otkrila da su njene prijateljice izmislile tu priču kako bi joj se, navodno, osvetile što je otpustila jednu od njih iz svoje radnje, kao i da je na put lažima stala uz pomoć policije.

Kurir.rs/ Blic

Bonus video:

01:47

Ana Rajković progovorila o tračevima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track