VESNA I ĐOLE ĐOGANI O ALEKSANDRI PRIJOVIĆ: Bez sujete dali sud o vrtoglavom uspehu "Ovo je povratak velikih pevača i pesme"
Foto: ATA Images

VESNA I ĐOLE ĐOGANI O ALEKSANDRI PRIJOVIĆ: Bez sujete dali sud o vrtoglavom uspehu "Ovo je povratak velikih pevača i pesme"

Stars -

Već danima ne prestaje da se priča i piše o neverovatnom uspehu koji je postigla mlada pevačica Aleksandra Prijović.

Aleksandra Prijović
foto: Kurir televizija

Nakon tri spektakla u Beogradu, nastavlja da obrara rekorde i širom regiona, a dobila je i veliku podršku kolega sa estrade.

Gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ Vesna i Đole Đogani čestitali su koleginici na uspehu i bez sujete pohvalili njen rad.

Vesna Đogani, Đole Đogani
foto: Printscreen/Instagram

- Ja sam sve to doživela lično, sve vreme sam imala takav vajb preko društvenih mreža. Kapiram da su se ljudi zaželeli i poželeli neke dobre muzike i dobrih koncerata. Ovo je veliki upeh za Aleksandru – rekla je Vesna.

Đole se dotakao samog koncepta spektakla u Beogradu, pa je pohvalio sve od njenog pevanja, do plesača koji su sa Aleksandrom delili scenu.

Vesna Đogani, Đole Đogani
foto: Damir Dervišagić

- Ovo je povratak velikih pevača i pesme, dobre muzike. Povratak kvaliteta koji je bitan za sve nas koji smo radili godinama. Gledao sam i plesače na njenom koncertu, bili su neverovatni – dodao je Đole, a Vesna se odmah naodvezala:

- Ja nisam nikoga videla, samo sam u nju gledala.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

03:10

VESNA ĐOGANI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja