"JA SAM OD CECE NAPRAVIO ZVEZDU!" Betula za Kurir: "Ooo talentovana je ona - talentovana kao "kuče"
Foto: Kurir TV

kurir tv

"JA SAM OD CECE NAPRAVIO ZVEZDU!" Betula za Kurir: "Ooo talentovana je ona - talentovana kao "kuče"

Stars -

Slobodan Betulić Betula, kompozitor, muzičar, harmonikaš koji je do sada komponovao, otpevao, i snimio preko 100 pesama gostovao je u emisiji "Puls Srbije" kod poznatog voditelja Ivana Gajića.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

On je, za sebe reka oda je "jedan prost i zadovoljan čovek".

- Sve zavisi kako te život išamara. Ako doživiš da je sa svih strana kao fudbalska lopta, onda je dobro - rekao je ispričavši nešto o takmičenju Gružanskom nacionalnom takmičenju:

- Nepravda je uvek bila prema kompozitorima i tekstopiscima, jer pevač uvek uzme kajmak. E, od ove godine svake godine pravim takmičenje kompozitora, i svaki kompozitor dovodi nekog ko će da mu peva, i bira se najbolja pesma, a ne pevanje. Svi su kompozitori u žiriju i glasaju za najbolju pesmu - kaže Betula.

Slobodan Betulić Betula
foto: Kurir televizija

Ovde, istakao je, nema plaćanja, a kompozitori su ti koji će odlučiti koja je najbolja pesma.

- Obično kada daješ ocenu daješ desetku najboljoj, a na kraju pobedi ona koja ima najviše osmica. Ja sam normalan i retko dobar čovek. Najteže je ostati normalan. Čak i pošten mora da isprlja ruke u ovom trulom društvu. E - dodao je Betula, - ja to neću dozvoliti! ja pokušavam da dovedem u red tu neku nepravdu - kaže Betula.

Voditelj ipak, pita Betulu da li su se sada malo promenile stvari dolaskom "Jutjuba" i ostalih društvenih mreža. Betula se ne slaže:

- Svi obećavaju, biće, a najgledanije i najslušanije su moje pesme. Cela Hrvatska je presnimila moje pesme. Moje pesme pljušte po svadbama u Hrvatskoj... Ne može niko da ispravi niko nepravdu. Kao što je Južni vetar uzeo mnogo snimaka od Grka, pa se sada sude... Meni je bitno da kada napišem pesmu, ona bude slikovita, tako da od nje može da nastane film... - rekao je pa pitao Gajića:

- Da li si čuo ti onu pesmu "Voleo bih da sam bolji"? - pitao je pa je i otpevao, naglasivši da je on ipak, šansonjer:

00:47

MOJE PESME PLJUŠTE PO SVADBAMA U HRVATSKOJ

"Voleo bih i ja sam bolji, ali neće ova časna duša da me sluša... Sto puta sam zapenio i sto puta oprostio... I usred bela dana i damama pogrešnog koraka.. I ponovo kada bih živeo ponovo bih isto poželeo, da svakoga u oči pogledam i na dlanu dušu da mu predam" - otpevao je Betula.

Kako je Gajić rekao, ne znajući odakle da počne, jer Betula ima bogatu biografiju, podsetio ga je na početak njegove karijere kao preteče "Zvezde granda":

02:40

JA SAM OD CECE NAPRAVIO ZVEZDU, DOK JE JOŠ BILA DERIŠTANCE Betula: Pisao sam mu pesmu, a onda smo se potukli ZBOG NJE! (video)

- Svojevremeno sam se potukao sa Oliverom Dragojevićem zbog neke devojke, a trebalo je da mu napišem pesmu! Petnaest najvećih zvezda sam ja napravio u državi. Počevši od Cece sa "Cvetkom zanovetkom" koju je sa 13 godina, dok je bila derištance i pevala po šatri. Ona je velika dama, divna za sardanju, sto puta sam se posvađao zbog nje. Jako veliki talenat je ona, veliku čovek.

Na pitanje voditelja Ivana Gajića kakva je za saradnju, Betula kaže:

- Oooo talentovana je kao kuče, jako talentovana.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

01:27

KONAČNO OTKRIVENO KOLIKO PEVAČI ZARAĐUJU NA NASTUPIMA U CRNOJ GORI! Ivan Gajić iz pouzdanih izvora obelodanio PROSTU RAČUNICU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track