"ŠTA AKO SAM TRUDNA?!" Naša pevačica primorana da donese bolnu odluku, obratila se svima POTRESNOM porukom: "ABORTIRAĆU!"
Foto: Printscreen/Instagram

šok

"ŠTA AKO SAM TRUDNA?!" Naša pevačica primorana da donese bolnu odluku, obratila se svima POTRESNOM porukom: "ABORTIRAĆU!"

Stars -

Naša kontroverzna pevačica Dunja Ilić u septembru je objavila da se verila, a juče je saopštila da je veridbu raskinula, a sada se ponovo oglasila zbog brojnih insinuacija i komentara da se nalazi u blagoslovenom stanju.

Naime, ona je u poslednjem storiju priznala da je donela odluku da će pobaciti dete u slučaju da se ispostavi da je trudna, te istakla da će to biti jako bolan i težak momenat za nju, ali da je primorana da tako nešto uradi.

Dunja Ilić
foto: Printscreen/Instagram

- Ceo dan mi stižu poruke, a šta ako sam trudna? Ne osuđujem nikoga lično, ja sam mogla da se zakunem da nikada ne bih abortirala. No, samo u ovoj situaciji moram reći da ako se utvrdi da sam trudna, biću primorana da abortiram, što mi najteže i pada u ovoj situaciji - bila je iskrena Ilićeva.

Dunja Ilić
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, pevačica Dunja Ilić je rešila da stavi tačku na svoj ljubavni odnos, a glavni razlog za to navodi prošlost sada već bivšeg verenika i nedovršen odnos sa bivšom ženom.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

04:11

DUNJA ILIĆ NAŠLA MIR U GRUZIJI: Nikada mi više nije palo na pamet da sebi oduzmem život (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track