OTKRIVAMO GLAVNE ULOGE U FILMU O DŽEJU! Zlatan Vidović kao Futa, Milica Janevski biće Marina, a evo koga glumi Bjelin sin
Foto: Pointless Films, Nemanja Nikolić, Printscreen/Youtube, Beta Branislav Bozic, News1 Dragan Kadic, Damir Dervisagic

Saznajemo

OTKRIVAMO GLAVNE ULOGE U FILMU O DŽEJU! Zlatan Vidović kao Futa, Milica Janevski biće Marina, a evo koga glumi Bjelin sin

Stars -

Marinu Tucaković, njenog supruga Aleksandra Radulovića Futu i Miću Sovtića dočaraće mlada glumačka ekipa u filmu o Džeju Ramadanovskom, ekskluzivno saznaje Kurir.

Aleksandar Futa Radulović, Marina Tucaković, Džej Ramadanovski
foto: Ana Paunković, Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Milica Janevski igraće pokojnu Marinu, inače čuvenog tekstopisca, a njen kolega Zlatan Vidović joj je suprug Futa. Sin Dragana Bjelogrlića Aleksej Bjelogrlić igra muža Anice Dobre. Legendarni pevač preminuo je 6. decembra 2020. godine, a o tome kolika je muzička veličina bio, svedoči i činjenica da je snimljen film o njegovom životu, o čemu je Kurir prvi i pisao.

Dragan Bjelogrlić, Aleksej Bjelogrlić
foto: Starsport©

Ovo ostvarenje nosiće naziv "Nedelja", scenario je pisao Stefan Bošković, a reditelj je Nemanja Ćeranić. Upravo ova numera je jedan od najvećih hitova Ramadanovskog, a uz tu pesmu je i sahranjen u Aleji zaslužnih građana. Uloge će tumačiti i Husein Alijević (kao Džej), Marko Janketić, Stefan Vukić, Alen Selimi, Ana Pindović, Maša Đorđević, Stojsa Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović.

Film nedelja, Džej Ramadanovski, nedelja, Film, Snimanje
foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

U filmu će biti prikazano pevačevo detinjstvo i odrastanje u domu za nezbrinutu decu, ali i njegovi muzički počeci, uspesi i kasniji život, stoji na sajtu Filmskog centra Srbije, čime su potvrđena pisanja Kurira. Džej će u ovom filmskom ostvarenju biti prikazan kao narator i vodiće nas ne samo kroz svoj život nego i kroz život Dorćola u tom periodu. Film se snimao na lokacijama u Beogradu (Dorćol) i Pančevu. Prva klapa pala je 14. marta, a krajem leta je zvanično završeno. Detalji u vezi sa premijernim prikazivanjem filma se i dalje drže u tajnosti, a spekuliše se da će biti sledeće godine.

Anica Dobra, Džej Ramadanovski
foto: Dado Đilas, Vlada Sporčić

Ko će drugi Anica davala časove glume mužu Mići

Mića Sovtić, suprug glumice Anice Dobre, takođe se pojavljuje u filmu o Džeju Ramadanovskom. On će, kako saznajemo, igrati lokalnog žestokog momka, a časove glume i smernice kako da maestralno odigra u filmu dala mu je supruga. - Anica je mnogo pomogla Mići oko filma. Njeno iskustvo u glumi mu je pomoglo da iznese ulogu na najbolji način. Vežbali su satima i Mića je dobio sigurnost koja je potrebna za film. Anica je ispratila svaki detalj i videćete kako je Mića maestralno odigrao - priča izvor blizak glumici.

Ljiljana Stanišić, Ljubomir Radanov

07:23

VENDI ZA KURIR TV, U BARBI ODELU ČVRSTO STALA U ODBRANU VERE: To pitaju ONI koji povremeno ZAGLAVE na venačnju! EVO ŠTA IM KAŽEM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track