"PLAKAO SAM KADA MI SE LUNA NIJE JAVILA POLA SATA" Marko Miljković o porođaju njegove žene: Osećaj je neverovatan! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"PLAKAO SAM KADA MI SE LUNA NIJE JAVILA POLA SATA" Marko Miljković o porođaju njegove žene: Osećaj je neverovatan! (VIDEO)

Stars -

Luna Đogani na svet je donela drugu ćerkicu Lanu, a to je njenu porodicu veoma usrećilo, a posebno oca Marka Miljkovića.

Zvezda rijalitija se ne odvaja od novog člana porodice.

- Ja sam se zaljubio u drugo dete, a u prvo sam već zaljubljen. Celo jutro je gledam i šapućem joj nešto da me čuje. Ja sam odlepio, osećaj je neverovatan.

01:09

PLAKAO SAM KADA MI SE LUNA NIJE JAVILA POLA SATA Marko Miljković o porođaju njegove žene: Osećaj je neverovatan!

Potom je objasnio zbog čega je plakao kada je dobio Lanu:

- Nije bila komplikacija, ali desilo se nešto i Luna mi se nije odmah javila, čekao sam pola sata, možda malo duže, dok se ona razdrma i sve. Nije bila totalna anestezija, a dok se ona nije javila, bio sam u iščekivanju, a kada se javila sve je bilo uredu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Bonus video:

00:51

Luna Đogani zagrmela u Las Vegasu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track