PRVE SLIKE RODITELJA ALEKSANDRE RADOVIĆ: Javno im uputila emotivne reči, ovim USPEHOM retko ko može da se pohvali (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

jubilej

PRVE SLIKE RODITELJA ALEKSANDRE RADOVIĆ: Javno im uputila emotivne reči, ovim USPEHOM retko ko može da se pohvali (FOTO)

Stars -

Roditelji Aleksandre Radović skromni su ljudi koji su ćerkama poklonili ono najlepše što otac i majka mogu, a to su ljubav, spokoj, zaštita i podrška.

Aleksandra Radović
foto: Printskrin/Instagram

Upravo zahvaljujući njihovom osloncu pop zvezda danas je tu gde jeste, na samom vrhu domaće pop scene. Osim toga, samohrana je majka, dobar prijatelj i saradnik, a njeni učenici iz muzičke škole tvrde da je i fantastičan predavač.

Ugledajući se na oca Zorana i majku Zorku, koji su iz Bogatića, gde su i Aleksandra i njena sestra odrasle, pevačica je skrojila život prema strogim patrijarhalnim i pravoslavnim merilima.

Aleksandra Radović
foto: Printskrin/Instagram

Okrenula se Bogu, porodici i publici, a dosta se promenila i u komunikaciji sa fanovima preko društvenih mreža.

Uprkos tome, retki su trenuci kada ona privatnost deli s javnošću, ali nedavni prekrasni povod naveo ju je da fotografiju svojih roditelja objavi na Instagramu uz emotivnu poruku.

Aleksandra Radović
foto: Printskrin/Instagram

– Danas želim da čestitam mojim voljenim i hrabrim roditeljima ZLATNU SVADBU – punih 50 godina braka! Uspeli su da nas vaspitaju, odškoluju, dočekaju da se ostvarimo u profesiji, ali i kao roditelji. Samo mi znamo kakva je veličina i kolika snaga njihove žrtve… U dobru i zlu, uvek jedno uz drugo i uvek tu za nas, velike i odrasle ljude, ali ipak njihovu malu decu.

Aleksandra Radović
foto: Printskrin/Instagram

– Volim vas i dok vas gledam, i dok vas zamišljam, i kada ste sa mnom i kada niste, pre nego što legnem na spavanje, kada otvorim oči i pogledam u jutro – Gospode, slava Ti i hvala što su moji i što ih imam.

- Srećno. Volim vas – napisala je Aleksandra očigledno izuzetno ponosna na oca i majku, koji takođe imaju otvorene profile na Instagramu, ali ih drže pod ključem.

Aleksandra Radović
foto: Dragana Udovičić

Interesantan je podatak da Zoranu u opisu stoji ime i prezime, dok Zorki kratko i jasno „kraljica sam”. Ovaj detalj mnoge je nasmejao do suza, drugi su, pak, konstatovali da je sada jasno na koga je Aleksandra ponosna i prepuna samopouzdanja.

Roditelji Aleksandre Radović bili su, i još su, pevačicin uzori u svemu. Nažalost, što se braka tiče, nije uspela da ih isprati i sačuva svoj.

Kada je ljubavi nestalo, razvela se, ali i tu je podršku našla u najmilijima.

Kurir.rs/Story

Bonus video:

01:11

SRDAČAN SUSRET KUMOVA! Aleksandra Radović i Sergej Ćetković zajedno u Crnoj Gori: Pevačica oduševila sve prisutne svojim izgledom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track