SVI SMO MISLILI DA SE BRENINI SINOVI ZOVU STEFAN I VIKTOR! Živojinovići retko spominju taj detalj a evo šta im piše u LIČNOJ KARTI
Foto: Sonja Spasić, Printscreen, Damir Dervišagić

ovo su PRAVA IMENA SINOVA BRENE I BOBE

SVI SMO MISLILI DA SE BRENINI SINOVI ZOVU STEFAN I VIKTOR! Živojinovići retko spominju taj detalj a evo šta im piše u LIČNOJ KARTI

Stars -

Stefan i Viktor Živojinović, sinovi Lepe Brene i Bobe Živojinovića, ne zovu se samo tako!

Njih dvojica imaju još po jedno ime, a ovaj podatak nije mnogo poznat domaćoj javnosti.

Stefan Živojinović, Lepa Brena
foto: nemanja nikol, Ana Paunković

Inače, Viktor i Stefan su rođeni u Americi i imaju srednja imena. U dokumentima su, naime, Stefan Emerald i Viktor Ernest.

"Ta imena nam pišu u dokumentima, ali ja mislim da nema potrebe da ih eksponiramo. Čudna su. Ja sam rođen u Njujorku, a Viktor u Majamiju i, kao i svi američki državljani, imamo to srednje ime", izjavio je Stefan jednom prilikom.

Stefan je jednom prilikom priznao i da ne voli da ga zovu Emerald i otkrio da su se čak i njegovi najbliži prijatelji šalili na račun njegovog imena.

Lepa Brena
foto: ATA Images

"Drugovi me zezaju zbog toga kako se zovem. Kada ih nešto iznerviram, kažu: "'Ajde, Esmeralda, smiri se, opusti se." Mama mi je dala to ime i jednom sam je pitao: "Što si mi, bre, dala to ime?", otkrio je Stefan Živojinović tada.

- Nikome se nikada nisam tako predstavio. Zamisli pružim ruku i kažem: "Ćao, ja sam Emerald". Svi bi me gledali čudno. Iako je to jednako moje ime kao i Stefan, ja ga tako ne doživljavam. Mnogo je neobično. Moji drugovi nikada nisu znali kako se zovem. Mislim da sam i ja postao svestan tog imena tek kada sam napunio osamnaest godina. Znao sam i ranije, ali nisam suštinski bio svestan toga - dodao je Stefan tad.

Stefan priznaje da je Breni, koja je izabrala ime za njega i Viktora, oprostio što im je dala neobična imena.

Filip Živojinović
foto: Nemanja Nikolić

- Na kraju sam je razumeo. Ona je umetnik i želela je da naša imena zvuče drugačije. Emerald je jedna prelepa tirkizna boja. Kada na to pomislim, mirim se sa svojim imenom. Lepo mi je ime kada pomislim na boju, ali kada ga preokreneš na zezanje, kad kažeš Esmeralda, onda uopšte nije lepo - priznao je Stefan.

I Filip, Bobin sin iz prethodnog braka sa Zoricom Nakić, ima dva imena. On se zove Filip Branislav. Stefan je svojevremeno rekao da je Filipovo puno ime lepo, te kroz smeh dodao: "Lako je njemu".

Kurir.rs/Novosti

Bonus video:

00:55

Lepa Brena na koncertu Aleksandre Prijović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track