"VIDEO SAM GA SEDAM SATI PRE NEGO ŠTO JE POGINUO" Prvi komšija Tošeta Proeskog o poslednjim trenucima "Roditelji mu nisu dobro"

"VIDEO SAM GA SEDAM SATI PRE NEGO ŠTO JE POGINUO" Prvi komšija Tošeta Proeskog o poslednjim trenucima "Roditelji mu nisu dobro"

Stars -

Toše Proeski bio je jedan od najomiljenijih ličnosti i pevača, a ni nekoliko godina kasnije nakon smrti tuga među porodicom, kolegama a i publike ne jenjava.

Toše Proeski
foto: Profimedia

Ekipa emisije "Blic dan" posetila je rodno mesto legendarnog pevača ali nije zatekla roditelje, te je porazgovarala sa prvim komšijom.

- Mnogo nam nedostaje, bio je super čovek sa velikim srcem. Pamtim ga kada je bio mali, a onda je odrastao u pravog dobrog čoveka. Video sam ga sedam sati pre nego što je poginuo, pričali smo skoro dva sata. Rekao mi je da ima gostovanje na televiziji i da nakon toga ide za Zagreb. Preko telefona su javili njegovoj porodici da je poginuo. Nismo mogli da verujemo i dalje ne verujemo... Roditelji su mu fizički istrošeni, nisu dobro. Ceo narod, ceo Balkan je tugovao... - izjavio je komšija.

Toše Proeski
foto: Profimedia

Legendarni pevač Toše Proeski tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći 2007. godine. Svoj poslednji intervju pevač je dao samo nekoliko sati pre tragične smrti.

Iako ga svi pamtimo po osmehu i vedrom duhu, Toše je tog dana bio vidno neraspoložen i prvi put rekao da je umoran od popularnosti i da se teško nosi sa slavom. On je tada naveo kako bi se rado povukao iz javnosti, što je sve začudilo.

Toše Proeski
foto: Profimedia

- Želim, ali ne mogu. Mašinerija me je stavila, kako kažu, u bubanj i gotovo. Nema povratka. Tražim oporavak od svakodnevnih intervjua, šminkanja, skidanja šminke, pakovanja. Putovanja u Zagreb, pa nazad, putovanje u Australiju... Svega mi je do ovde - pokazao je Toše rukom preko glave i dodao:

- Pravim greške, kao svaki normalan čovek, svakodnevno. Nisam bezgrešan, svetac, niti anđeo, daleko sam od toga, ali sam daleko i od ružnih priča koje mi se pripisuju otkad sam poznat.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:33:11

SCENIRANJE 21.05.2023. SANJA MARINKOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track